-30% RABAT

Minetan selvbruner mousse, Ultra Dark

Den absolut mørkeste selvbruner mousse fra Minetan. Denne ultra dark, er god til dig der fra naturen har en mørk hudtone, eller dig som blir meget brun om sommeren under solen.

Intens mørk tone.  Husk påføringshandsken.

182,00 kr.

5 på lager

Beskrivelse

Minetan Selvbruner Mousse, Ultra Dark er en intensiv mørk tanning mousse som efterlader huden smuk & mørk. Vælg Minetan Selvbruner mousse i Ultra Dark hvis du er til en intens mørk tone.

Minetan selvbruner mousse Ultra Dark indeholder melaninaktiverende ingredienser der giver din hud en smuk autentisk tanning. Kokosolie medvirker til en velplejet hud og let påføring. Indeholder Aloe Vera og Vegetabilsk Glycerin, alle ingredienser der plejer huden

    Fordele:

  • Ensartet og stribefri påføring
  • markør farve så du allerede ved påføring kan se det ligger jævnt
  • luksus selvbruner
  • indeholder Melaninaktiverende ingredienser
  • Plejende ingredienser som kokosolie, Aloe Vera og Vegetabilsk Glycerin
  • Blød selvbruner mousse
  • absorberes lynhurtigt

 

  • Anvendelse:

Start altid med et bad hvor du bruger en bodyscrub, jeg anbefaler SCRUBOff der forhandles i shoppen. Påfør derefter moussen med den bløde påføringshandske (60,-) Du opnår let et jævnt ensartet farve. Gem albuer, knæ og hænder til slut hvor du bruger det sidste på handsken. Start med 1-2 pump pr ben, afslut med knæ og ankel, 1 pump pr arm, afslut med albue og håndryg. Mave og bryst til slut og her kan du bruge resten til ansigtet hvis ikke du vælger at bruge en ansigts mist med tan dertil.For påføring på ryggen kan du bruge den særlige Tan Back applicator, We´ve Got your back.

Hvad er Traditionelle tanningsprodukter?

De traditionelle selvbrunere indeholder alle markør farve. Markør farve hjælper dig til at få en flot jævn tan, da det er supernemt ved hjælp af handsken at påføre. Du får med det samme lidt fare så du kan se om din påføring er jævn.

Markørfaren skal sidde fra 1-6 timer. Skyller du af efter 1 time blir du lysere end hvis du lader den sidde 4-6 timer, (eller natten over). Man kan sagtens sove med den og gå i bad næste morgen, men man kan opleve let afsmitning på sengetøjet, så vær opmærksom på dette, især hvis du sveder når du sover.

Er du nybegynder i tanning er det en fordel at begynde her da du med det samme kan se om resultatet bliver ensartet, og vælge evt. den lyseste farve til start, skyl af efter 1-2 timer første gang. Så kan du altid justere ved de næste påføringer.

Vær ikke bange, spring ud i det. Disse produkter er super nemme at anvende.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Minetan selvbruner mousse, Ultra Dark”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.