Video: Contour kit med mineraler og makeup magi

Fremhæv dine ansigts konturer

Skab fremstående kindben, gem dobbelthagen væk og gør dine næse smallere. Når du først har prøvet Content kittets makeup magi et par gange, er det super nemt at anvende.

 

 

(varighed video: 2.14)
 

Med et contour kit i hånden kan du forme dine ansigts konturer, ved at lægge farvenuancerne strategisk på de steder, der giver dit ansigt en naturlig sund glød.

En kombination af lyse og mørke nuancer, matte såvel som high-shine, giver dig mulighed for at lægge din makeup som en professionel.

Se med i videoen, når jeg forklarer det hele, mens jeg giver min model en lille smule contouring magi.

 

Mineraler i pudderform

Contour kit fra Glo skin beauty er lavet af mineraler og er i pudderform. Det betyder at farverne er nemme at påføre og blende ind i huden.

Byg langsomt op, påføre lidt af gangen. De gode kvalitets mineraler er meget pigmenterede. Der skal kun lidt på penslen for at få skyggerne frem. Af samme grund er contour kittet meget drøjt i brug.​

 

De mørke farvetoner

Lav dybde med de mørkere toner. Påfør lige under og langs kindbenene, langs kæbebenet, ved hårgrænse og på siden af næsen.

Vælg den varmeste farve under kindbenene og den kolde de øvrige steder. Eller bland de 2 mørke. I videoen kan du se, st jeg også blander de mørke farvenuancer.

 

De lyse farvetoner

De lyse nuancer highlighter. Det betyder de fremhæver. Påfør den matte nuance midt på panden, let på brynbenet og på det øvre kindben.

Læg lidt lysning ned langs næseryggen og midten af hagen. Lysning af læbebuen fremhæver overlæben og giver et frisk look.

 

Husk at tag udgangspunkt i din egen ansigtsform, når du selv skal i gang.

Oversigt af forskellige ansigtsformer - tag altid udgangspunkt i din egen ansigtsform når du påfører contour pudder

Et Contour kit + en mascara

Du kan faktisk lægge et helt naturligt makeup look, udelukkende ved at bruge dit contour kit og en mascara. Du kan anvende et contour kit som øjenskygge, highlighter og bronzer.

Fair-light– for lidt lysere og køligere hudtoner (hudtoner som bruger f.eks.natural, beige og lyse golden nuancer i Pressed base foundation.

Medium-Dark- for lidt mørkere og varmere hudtoner (hudtoner som bruger f.eks. mørkere golden, honey, Tawny i Pressed base foundation

 

 

Produkter anvendt i videoen

  • Contour kit – Fair to light fra Glo Skin Beauty
  • Contour Highlighter brush fra Glo Skin Beauty
contour kit fra Glo giver dig gode muligheder for at fremhæve og nedtone dine ansigtskonturer
contour highlighter brush fra Glo med to børstehoveder, er der gør påføring de forskellige farvenuancer mere sikker

Se også makeup video guiden "Et naturligt makeup look". Her viser jeg hvordan, du hurtigt og nemt lægger en naturlig makeup med få produkter. 

0 kommentarer