Palme

Bryn og vipper

Hos Villaume kan du få ordnet dine bryn og vipper. Jeg farver og retter dine bryn, og hertil kan du vælge om du vil ha dem rettet med voks, sukker eller pincet. Jeg anbefaler retning med voks, da det er hurtigt og nemt at få en smuk perfekt bue på dine bryn uden ubehag. Har du meget, meget sart hud og har tidligere reageret overfor voks, kan du vælge sukker som er meget mild mod huden. Her vil der altid blive brugt en kombination af sukker og pincet for det flotteste resultat.

Lashlift

Lashlift holder i optil 6-8 uger
Lashlift er for dig, der ønsker at få det fulde ud af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde. Ved et lashlift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look.

Smid vippe bukkeren væk for evigt!
I modsætning til almindeligt ”vippebuk”, med en vippe bukker, der kan give krøllede og ødelagte vipper, er Lash Lift løsningen på smukke øjenvipper. Så gem din vippebukker langt væk.

Hvad er Lash lift?

…… en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på en mere skånsom måde, ved hjælp af små skabeloner, der lægges på de øvre øjenlåg. Vipperne løftes forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret lim. Derefter påføres perm gel, som herefter neutraliseres. Vipperne frigøres fra skabelonen og renses for gel.
Afsluttes med farve af dine vipper såfremt du ønsker dette. Hos  Villaume afsluttes et lashlift altid med farve af vipper og en keratinkur der plejer dine vipper.

Det er yderst vigtigt at du køber og bruger en vippe conditioner til pleje af dine vipper hjemme. Jeg forhandler i shoppen og i klinikken en virkelig god og plejende konditioner fra CHADO der kan bruges til både vipper og bryn. Det er en Pyjamas “mascara” til dine vipper der bør bruges om aftenen på afrensede vipper. Om morgenen kan du bruge den under din mascara som primer, da den også giver volume til dine vipper. Kan også anvendes på brynhår til natten.

Ønsker du længere/fyldigere vipper eller bryn kan du tilkøbe vippe & bryn serum der aktiverer hårvæksten fra Revitalash. Du finder alle produkterne til dine vipper i shoppen her.

Bryn & Vipper