Palme

Betingelser i klinikken og afbudspolitik

AFBUDSPOLITIK:

Ved afbud senere end 24 timer før din aftale faktureres med halvdelen af den bestilte behandlings pris.  Udeblivelser faktureres med det fulde beløb. Afbud kan foretages via onlinebookingen eller pr. telefon i åbningstiden.Har du brug for at melde afbud til din tid senere end 24 timer før, har du IKKE mulighed for at gøre dette i onlinebooking. I dette tilfælde bedes du kontakte mig på tlf. eller mail.

Når du booker en tid i onlinebooking bekræfter du at du er oplyst om disse betingelser.

Afbud modtages ikke på sms, facebook, messenger osv. Da jeg sidder og behandler ser jeg ikke mine beskeder løbende og på den måde kan der gå længe inden jeg ser din besked. Så ønsker du at melde afbud bedes du benytte onlinebookingen hvor du kan ombooke eller aflyse din tid. Alternativt kan du ringe på tlf. 25460339 i åbningstiden. Udenfor åbningstiden kan KUN onlinebooking benyttes til afbud.

Ved oprettelse som kunde hos by Villaume accepteres at dit mobiltlf og emailadresse benyttes til fremsendelse af bekræftelse, reminders samt 1-2 månedligt nyhedsbrev, der indeholder evt. nyheder i salonen samt tilbud på produkt eller behandling.

Klinikken ligger i forbindelse med mit hjem og jeg nyder dagligt at være hjemme samtidig med at kunne arbejde. Jeg håber også du vil føle dig hjemme i klinikken. DERFOR………vær venlig at aftage fodtøj ved indgangen. Der er plads til at hænge overtøjet ved indgangen og der er futter til rådighed hvis du ønsker det.

Er døren ind til klinikken lukket er jeg i gang med en behandling og du bedes venligst vente i sofaen udenfor klinikken. Er døren åben, kommer du bare indenfor.

Jeg henstiller til at man ikke benytter mobiltlf. Under behandlingerne. Lad den venligst blive i tasken, og nyd at du ikke skal andet end forkæles.

Pedicure