Palme

Om mig

Mit navn er Lena Villaume.  Mor til 3 voksne børn og bor sammen med min dejlige kæreste i Solbjerg,

Jeg er både uddannet hudterapeut og certificeret CND Grand Master negletekniker  hos Insight cosmetic group. og jeg er derudover også certificeret Education ambassador, hvilket betyder at jeg er med til at uddanne nye negleteknikere indenfor CND.

Det er DIN sikkerhed for et højt niveau både rent teoretisk og fagligt, og jeg er nok lidt “kendt” for at være grundig og lidt af en perfektionist indenfor mit fag.

Professionel Hudterapeut, Makeupartist, CND educator i alt indenfor negle, Sugaring-entusiast og underviser som Sugaring-behandler.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i By Villaume – Vi ses.

KH

Lena

Om Klinikken

Efter at ha´ været lidt rundt omkring på lokationer i Århus-området har jeg nu indrettet mig med en klinik hos Klippehuset på Søndergade i Hou.

Her har jeg sammen med Ann der er frisør, nogle skønne lokaler, hvor vi deler noget af det, og har hver vores også. Jeg har 2 selvstændige rum her,  1 behandlingsrum til ansigtsbehandlinger og hårfjerning mm. , samt et lokale til manicure og neglebehandlinger.

Jeg arbejder med ansigtspleje produkter fra Nimue og Comfort Zone og bruger også Beauty Angel ELT lysterapi i mine ansigtsbehandlinger.

På neglefronten arbejder jeg med Brisa™ gele fra CND samt Gele fra Light Elegance. Begge gelemærker er af højeste kvalitet. Det nye CND Plexigel er også en kæmpe favorit hos mine kunder. Jeg bruger CND akryl til mit akrylarbejde samt CND Shellac®.  Jeg er nøje omhyggelig med kun at benytte de bedste produkter til dine nye negle.

I klinikken kan du udover ansigtsbehandlinger og lysterapi booke alle behandlinger indenfor negle, hårfjerning med bodysugaring, voksbehandlinger, lashlift samt bryn & vipper.

Jeg er naturligvis uddannet indenfor alle de behandlinger jeg udfører.

Det kan til tider være svært at finde en tid hurtigt i onlinebookingen, da jeg er meget booket. Jeg anbefaler altid at du som evt. ny kunde hos mig får booket flere behandlinger frem såfremt du ønsker at vedligeholde din behandling. Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf eller mail såfremt du har spørgsmål omkring en evt. booking.

 

CV Uddannelse

CND Brisa gels basis Juli 2013
CND Spamanicure Juli 2013
CND gele decoration sep. 2013
CND nail art okt. 2013
CND Shellac aug 2013
CND Shellac Masterpainter sep 2013
CND Spapedicure sep. 2013
CND Funky toes sep. 2013
Electric file course – Ulriksen uddannelses center nov 2013
CND Nail make over/nail shapes gele nov 2013
CND Skabelon juni 2014
CND Nail biter class maj 2014
CND 3d flower art class okt 2014
CND akryl basis november 2014
CND nail make over/nail shapes akryl november 2014
CND Extreme stilettonails november 2014
CND Master Painter 2 februar 2015
CND Akryl Nail art februar 2015
CND Gele Master november 2015
PANDHYS SUGARING – oktober 2015
CND Akryl Master – april 2016
CND Grand Master – april 2016
CND Russian Stiletto -april 2016
Lycon voks – oktober 2016

CND Education Ambassador – august 2017

Professionel MAKEUPARTIST- makeupartistuddannelsen.dk – Maj 2021

Certificeret HUDTERAPEUT – hudterapeutuddannelsen.dk

Lena Villaume