Palme

Makeup artist

Som professionel makeup artist tilbyder jeg nu og så makeup opgaver hos Villaume.

Jeg laver både festmakeup, brudemakeup, og naturlig makeup looks, lige efter dit ønske.

Hvem vil ikke gerne styles og se det bedste af sig selv, til en stor begivenhed. Jeg tager udgangspunkt i dig og dine ønsker, og vælger sammen med dig det look der passer til lejligheden.

Brude Makeup – ( jeg laver pt ikke brudestylinger)

Hos Villaume kan du blive stylet til din store dag. Der er mulighed for at få lavet både hår og makeup til dit bryllup.

Ønsker du at høre nærmere, og forespørge på dato, bedes du sende mig en mail med dato for dit bryllup og om du ønsker makeup eller makeup OG hårstyling på dagen. Jeg samarbejder med min datter som er en dygtig frisør, og jeg kommer selv løbende til at blive uddannet i hårstyling indenfor det næste halve år.

En klassisk brudemakeup look er en smuk, naturlig makeup, der understreger brudens egen skønhed og passer til valg af kjole, håropsætning, buket og det øvrige look. Jeg laver en blød, romantisk og smuk makeup som har en top holdbarhed.

Når du booker en brudemakeup inkluderer det en indledende snak evt. over tlf.  hvor vi aftaler dato, pris og detaljer. En Test-konsultation her i klinikken, hvor vi med inspiration i blomster, kjole, farver osv. sammen finder et look der passer til din store dag.  En test-konsultation er ikke en fuld makeup og håropsætning som på din bryllupsdag, men en dag hvor du kommer hos mig i klinikken og jeg tester farver, vi snakker hvilket look du ønsker og jeg viser en “light udgave” med de farver vi finder frem til.

På selve dagen kommer jeg til dig, så du ikke skal tænke på transport men kan være hjemme i vante omgivelser.  Kørsel er inkluderet indenfor Århus Syd ellers beregnes kørselstillæg samt ekstra timebetaling.

På selve dagen afsættes 1,5 time til din makeup. Ønsker du både hår og makeup på dagen afsættes der 3 timer. Der er plads til små afbrydelser.

Du har mulighed for at booke ekstra makeup til fx, mor, søster  eller brudepige.

Vil du ha ordnet alt til dit bryllup hos mig, kan jeg tilbyde hårfjerning med sugaring eller voksbehandling. Farve & retning bryn & vipper eller lashlift/ browlift med farve. Du kan også få lavet manicure & pedicure, lagt en smuk Shellac eller lavet negleforlængelse i gele eller akryl. Alle disse behandlinger kan med fordel ligges først på ugen optil dit bryllup så du ikke skal tænke på det i dagene lige før.

Husk at få bestilt tid til en eller flere af disse ydelser allerede når du booker mig til din makeup på din bryllupsdag.

Fest Makeup

Vil du shine til den store fest? Få lagt en professionel makeup hos Villaume til dagen. En professionel makeup er holdbar og afstemt efter dine ønsker. Det kan være alt fra et mere naturligt look til det helt intense look, galla-look med glimmer, Smokey eye look og selvfølgelig et klassisk makeup look.

Er du konfirmand, brudens mor, søster, festens midtpunkt, eller ønsker du blot at ta dig ud fra din allerbedste side, så tøv ikke med at forespørge på dato for din Fest Makeup.

 

Naturlig og smuk brudemakeup
makeup artist
makeup artist
makeup artist
makeup artist