Palme

CND Gelenegle/akrylnegle

Med Gele eller akryl kan man forlænge eller forstærke sine negle. På den måde kan alle have lidt længde på hvis man ønsker dette. Eller blot forstærke den længde man nu har selv.

Bider du negle og ønsker at skjule dette, og prøve at få negle tilbage kan jeg anbefale, at du booker en tid for kunstige negle til neglebider.  

Med Gelenegle og akrylnegle er du sikret stærke fleksible negle der kan laves med mange forskellige looks. kunstige negle til neglebidere.

 

Jeg arbejder med CND, Brisa og Light Elegance

Indenfor akrylnegle arbejder jeg kun med CND ´s akryl, som er blandt det allerbedste på markedet.

Ved Gelenegle bruger jeg både CND´s gele-system der hedder Brisa, samt gele fra det lækre mærke Light Elegance. Begge mærker er fra USA.

Når du vælger at få lavet gele-negle eller akryl-negle er det vigtigt at du tager med i dine overvejelser, at der skal vedligeholdelse til. Du skal forvente at komme til en opfyldning hver 3-4 uge.

Dette er for at dine negle skal holdes i balance, da produktet vokser ud sammen med din naturlige negl. Efter ca 3 uger, vil der derfor være en tydelig udgroning og der er brug for nyt produkt på det udvoksede område. Det kaldes en negle opfyldning.

 

Første behandling med forlængelse

Når du første gang skal ha lavet dine gele eller akrylnegle skal du vælge en forlængelse (hvis du ønsker dine negle længere end de allerede er). Derefter vil det efter 1-3 opfyldninger gå over til blot at være en forstærkning, da din egen negl er vokset med ud i længden.

Om du skal vælge akryl eller gele er noget vi sammen kan snakke om medmindre du har et specifikt ønske om det ene produkt. Jeg guider gerne til hvilket produkt der passer til dine negle, når vi sammen ses første gang.

Du er i trygge hænder hos mig. Jeg er uddannet CND Education ambassador og højt uddannet indenfor branchen. Jeg sætter en ære i mit håndværk, og laver meget holdbare negle.  Der er også altid sat god tid af til dig, og du bliver vejledt grundigt omkring din behandling og hjemmepleje.

Gele og akrylnegle

Beskrivelse og priser på Gelenegle/Akrylnegle

BehandlingPRis i DKK
Forlængelser Gele/akryl med naturligt look
Neglen opbygges på tipper eller skabeloner og der afsluttes med gloss. Her får du en naturligt udseende negl uden farve eller hvid kant.
725,00
Forlængelser Gele/akryl med opbygget fransk kant
Neglen opbygges på tipper eller skabelon og der afsluttes med gloss. Der kan laves fransk kant i helt hvid eller i soft white for et mere naturligt look -
895,00
Forlængelse gele/akryl med fransk kant m/gelpolish
hvis du skifter imellem at ønske franske negle eller shellac/ naturlig look er dette en god løsning
850,00
Forlængelser Gele/akryl med glimmerkant/faded glimmer/fuld glimmer
Neglen opbygges på tipper eller skabeloner og der kan lægges en fast glimmerkant eller glimmeret kan fades ned ad neglen efter ønske.
895,00
Forlængelser gele/akryl med Shellac helfarve
Neglen opbygges på tipper eller skabelon og der afsluttes med shellac efter ønske. Tillæg for flere farver, nailart og swarowski-sten. Book gerne decotillæg hvis du ved du ønsker dette.
850,00
Neglebider KORTE gele/akrylnegle
Er du neglebider laves dine negle korte for bedste resultat. Det anbefales at der laves hyppige opfyldninger de første 2-3 gange med ca 12-14 dages mellemrum da negle hos en neglebider vokser meget hurtigt og ofte har brug for ekstra opsyn og pleje af neglebånd. Det er STRENGT NØDVENDIGT at der tilkøbes solar oil og cnd neglebåndscreme til pleje af negle og neglebånd.
895,00
Neglebider kontrol (inden max 2 uger)
Er du neglebider skal der hyppige kontrol/miniopfyldninger til i starten. Dine negle vokser ekstra hurtigt hvis de er skadede eller nedbidte og har derfor ekstra brug for opfølgning i starten.
450,00
CND Plexigel let forstærkning
Med CND Plexigel kan du få forstærket dine egne negle uden at det er en opbygget gelenegl. Plexigel kan re-opfyldes igen.Plexigel er en klar farveløs gele, der kan laves shiney eller mat.
495,00
Forstærkning af egne negle - naturlig look
Til dig der ikke har brug for forlængelse af neglen. Her lægges gele/akryl direkte på egne negle og afsluttes med gloss. Her ligges kun produkt i en naturlig farve så dine negle fremstår så naturlige som muligt.
600,00
Forstærkning af egne negle - fransk kant/ glimmerkant
til dig der ikke har brug for forlængelse af negle. Her ligges gele/akryl direkte ovenpå egen negl med fransk/glimmerkant - afsluttes med gloss .
750,00
Forstærkning af egne negle (gele eller akryl) - med Shellac helfarve
Har du ikke brug for forlængelser, opbygges neglen i gele eller akryl på din egen negl og afsluttes med shellac 1 farve. Ønskes flere farver shellac, decoration, glimmer og andet book da shellac deco-tillæg også.
725,00
Opfyldning (balancering) af franske gelenegle/akrylnegle m. rykning af hvid kant( 3-4 uger)
Opfyldning (balancering) af franske negle lavet hos mig, med rykning af den hvide kant.
Knækkede negle rep. mod tillæg. Efter 4 uger betales for 1 nyt sæt negle.
750,00
lille opfyldning af franske negle u/rykning af hvid kant (2 uger)600,00
Opfyldning (balancering) af gelenegle/akrylnegle (naturlook) 3-4 uger
Opfyldning af negle lavet hos mig. Knækkede negle repareres mod tillæg. Efter 4 uger betales for nyt sæt negle
600,00
Opfyldning (balancering) af gelenegle/akrylnegle med nyt shellac helfarve
Dine negle sættes igen i balance og der fyldes nyt produkt på så de fremstår som ny. Herefter lægges nyt shellac. Efter 4 uger betales for et nyt sæt negle.
700,00
Aftagning af gele/akrylnegle inkl. Mini-manicure
Negle files af/soakes af og der afsluttes med pleje.
400,00
Aftagning af gele/akrylnegle ifm. ny behandling
Dine gelenegle/akrylnegle aftages inden vi kan lave nye flotte negle.
250,00
Tillæg Shellac-deco til gele/akryl-negle
Skal dit shellac på dine forlængelser/forstærkning være mere end en enkelt farve. Prøv med glimmer, dekorationer, neon, lækre mønstre eller folie. Ekstra tillæg for swarowski-sten samt for detaljeret håndmalet nailart
100,00
Reparation af 1 knækket negl
Hvis du skulle være uheldig og knække en negl, kan jeg reparere den for dig mod et tillæg. Der er aldrig garanti på knækkede negle, da jeg ikke kan se hvad du bruger dine negle til og uheldig kan vi alle være. Book denne tid hvis du ikke skal have lavet en opfyldning. Tillæg for shellac eller specielle design
110,00
TILLÆG reparation af 1 knækket negl (ifm anden beh.)
reparation af knækket negl i forbindelse med anden behandling.
60,00