Palme

Nimue

Nimue er kendt for sit unikke behandlingssystem, der genuddanner hudens egen sin egen evne til at reparere sig selv. Professionelle behandlinger suppleret med skræddersyet hjemmepleje sikrer markante synlige resultater.

Nimue behandler effektivt de fleste hudproblemer, herunder: fine linjer, rynker, hængende hud, pigmentering, ujævn hudtone, tørhed, fedtet, acne, rosacea og eksem.

Nimue opdrager huden

Nimue´s vision er at give huden de korrekte næringsstoffer og ingredienser, der sikrer en sund hud i balance med en sund barriere. Man kan også sige at Nimue opdrager huden til at være den bedste og sundeste udgave. Virkestofferne i Nimue Skin Technology består af en kombination af phytoceutiske ingredienser ( udvundet af planter, udelukkende fra bæredygtig dyrkning), og af bioteknologi ( fremstillet på laboratiorie, eks. AHA, peptider mm.)

Behandlinger der leverer resultater

En vigtig del af Nimues 3 trins behandlingssystem er nøje ordineret hjemmepleje paralelt med professionelle ansigtsbehandlinger. I 3 forskellige faser uddanner Nimue hudens egen evne til at reparere sig selv. Vi kalder det 3-fase systemet. Hver fase introducerer stærkere AHA, lavere PH-niveauer og leverer endnu mere fantastiske resultater end fasen før.

Nimues faser

Når Nimue introducerer huden for frugtsyrer, gøres det i faser, for at gradvist tilvænne huden til stærkere syrer, og på den måde tilvænne huden til frugtsyren.

 

FASE 1

Opstartsperioden hvor din hud tilvænnes frugtsyrer i dine hjemmeplejeprodukter med et lavt frugtsyre-indhold. I Fase 1 anvendes op til 7% frugtsyrer. Varigheden kan varierer fra 4 – 6 uger.

I fase 1 og 2  kan der laves ansigtsbehandlinger med lavt indhold af frugtsyre samt selvfølgelig de skønne ansigtsbehandlinger hvor syre ikke indgår.

 

FASE 2

Senere i forløbet er din hud blivet så stærk, at du kan anvende hjemmeplejeprodukter med et højere frugtsyre-indhold. I Fase 2 anvendes op til 10% frugtsyrer.

 

FASE 3

Fortsæt med brug af produkter fra fase 1/2. I fase 3 boostes resultaterne med professionelle NIMUE ansigtsbehandlinger hvor der anvendes stærkere frugtsyrer efter din huds behov.

Nye Nimue-kunder

Kender du ikke til Nimue og deres frugtsyre behandlinger er der selvfølgelig behandlinger for dig også. En del af Nimues ansigtsbehandlinger er nemlig både målrettet nye kunder og garvede Nimue brugere. Jeg har oprettet en Nimue starterbehandling, hvor jeg laver en grundig hudanalyse og skrædder syer en behandling til dig. Denne behandling er en god start og en døråbner ind til Nimues mere aktive AHA syre ansigtsbehandlinger, der kræver tilvænning til syrene gradvist.

Er du ny til Nimue og deres frugtsyrer book da en af disse behandlinger første gang:

Nimue starter ansigtsbehandling

Nimue Smart Micro peel

Nimue Thermal Detox

Nimue Therapeutic klassisk ansigtsbehanling

Microneedling

En microneedling behandling er en hudforyngende ansigtsbehandling. Under behandlingen laves med en steril nålerulle micro-skader i hudens overflade. Kun lige akkurart nok til,  at huden påbegynder en heling, og derved reducerer rynker, linjer og forbedrer hudstrukturen.

Med sine 90 små nåle, stimulerer microneedling nyproduktionen af kollagenet i huden og dette genopretter fylde og fasthed i huden.

Microneedling fremmer hudfornyelsen, giver cellerne et spark og  Kombineret med Nimue TDS boostes, fremmer behandlingen hudens regenerering og opstrammer det trætte væv. En unik anti-age behandling og den giver desuden flotte resultater på ar, og ujævnheder i det hele taget da collagenet stimuleres.

Når du booker din første behandling skal du tilkøbe din egen personlige Nimue Microneedling rulle. Rullen steriliseres før og efter brug af mig, og opbevares her i klinikken i en steril æske med dit navn på. Rullen kan anvendes til 6-8 behandlinger hvorefter den er slidt ned og kasseres. En rulle koster dig 995-, og jeg holder styr på den for dig, da det ikke er en rulle der sikkert kan anvendes hjemme.  Du kan ligge dine behandlinger med 4-6 ugers interval eller trække den lidt hvis du kombinerer med Nimue frugtsyre behandlinger i et samspil, som vi planlægger efter dit behov. 

HVAD KAN MICRONEEDLING GØRE FOR DIG?

Genopretter fylde og fasthed i huden

Reducerer porestørrelse

Forbedrer hudstrukturen og gør huden stærkere

Blødgør fine linjer og rynker

Forbedre hudens elasticitet

Forbedrer overfladiske ar

Med fordel kan du køre et forløb hvor du skifter imellem Nimue frugtsyre behandlinger og Microneedling.  Denne kombination giver ekstra gode resultater. 

GØR DET ONDT?

Du kan under behandlingen opleve en let smerte, og huden kan være en smule rød efter behandlingen. Det er ikke en behandling der skraber din hud istykker og du kan sagtens fortsætte med din dag som vanligt. Dog lad være med at planligge din første behandling på en dag hvor du skal ud om aftenen. Allerede dagen  efter vil du ha smuk hud med glød. 

ansigtsbehandling med yon-ka produkter er en fantastisk oplevelse for både ansigt og krop
ansigtsbehandling med yon-ka produkter er en fantastisk oplevelse for både ansigt og krop