Palme

Manicure

Forkæl dig selv med en manicure. Alle hænder har brug for pleje og en manicure månedlig giver dine hænder et flot og præsentabelt look. Husk på at dine hænder er udsat for udtørring af vand, opvask,rengøring og hyppig håndvask/afspritning i forbindelse med mange jobs idag. De har brug for fugt og pleje. Du kan selv gøre en hel masse for at vedligholde din manicure imellem behandlinger. Vi anbefaler daglig brug af Cnd Solar oil og cuticle eraser som er en helt fantastisk neglebåndscreme. Derudover er det vigtigt med en lækker håndcreme. Jeg forhandler en række af lækre håndcremer i shoppen og i klinikken. Du kan få inspiration til håndpleje her.
Du kan vælge en hel enkel mini manicure med enten shellac, vinylux lakering eller helt uden lak.
Du kan også vælge at give dig selv det lille ekstra luksus og vælge en luksus spamanicure. Ved en spa-manicure får du peeling og maske med i behandlingen.  Her kan du også vælge imellem shellac, vinylux eller uden lak. Har du tralvt eller vil du spare lidt til andre ting i en måned kan du vælge en  manicure u/lak.  Her er der kun lige focus på at fjerne overskydende cuticle og file neglene til og der er sat 30 min. af. Her bliver der poleret Solar oil ned i neglene og  du kan nu selv lakere med din egen lak når du har tid til det.
Husk at fjerne evt. gammel lak inden din behandling, da der ellers vil komme et tillæg på 50,- Har du Shellac eller gelipolish på skal du huske at bestille en aftagning i samme booking, som tillæg.

Manicure