Palme

Ansigtsbehandling

Jeg tilbyder flere forskellige slags  ansigtsbehandlinger i klinikken.

Ansigtsbehandlingerne  er med de fantastisk produkter fra Yon-Ka Paris, der har fokus på ro og balance i hud såvel som i krop og sind. Du får i behandlingerne fra Yon-Ka Paris en helhedsoplevelse, da de fantastiske produkter behandler, plejer og optimerer din hud, men du får mere end det, idet der i alle behandlingerne er et element af aromatereapi og afslappende massage.

I klinikken tilbyder der også de meget populære Gua Sha Ansigtsbehandlinger. Med en  Gua Sha sten  masseres i 3 niveauer i huden. Lymferne, bindevævet og musklerne. Gua Sha massage  blødgører bindevævet og løsner stagnationer og ophobning af affaldsstoffer. Musklerne afspændes, og der arbejdes i dybden på linjer og rynker så disse bliver fyldt ud og mindre synlige.

Du kan selv hjemme vedligeholde resultatet med en Gua Sha sten og anvende den i din hudpleje rutine.

Sidste nyt i klinikken er de eftertragtede Japans Lifting ansigtsbehandlinger. Du kan læse mere om denne behandling længere nede på siden. 

 

Ansigtsbehandling med Yon-Ka produkter

Yon-ka er naturbaseret, fransk hudpleje, som har fokus på at skabe ro og balance i hud såvel som i sind.

Yon-Ka er produceret på essentielle olier fra naturen, der har powerfuld plejende egenskaber for din hud. Denne aromaterapi efterlader dig med en følelse af  velvære.

Med en Yon-Ka ansigtsbehandling får du altså en afstressende behandling der tilgodeser din hud og dens behov, men som også giver dig ro og velvære med ansigts massage og aromaterapi.

Ansigtsbehandlinger med yonka produkter skaber ro og balance i hel kroppen, giver nærmest spa følelse - vælg mellem flere behandlinger

Yon-Ka produkter – massage og ensartet hud

5 planter går igen i 70 % af Yon-kas produkter; Lavendel, cypress, rosmarin, timian og geranium, som hver især har forskellige egenskaber som skaber ro, virker antiseptisk, rensende, sammentrækkende og regenererende.

Mere liv og glød til huden

I behandlingerne bruges der flere forskellige massageteknikker, der dræner affaldsstoffer og stimulerer blodcirkulationen, så huden får mere liv og glød.

Massage i ansigtet virker afslappende, blødgørende og opstrammet på muskler og væv – din hud bliver glattere og mere jævn og ensartet.

Holistisk behandling – krop og sind

Med Yonka ansigtsbehandlingerne er det en helhedsbehandling, også kaldet en holistisk behandling, hvor det ikke kun er din hud der plejes, men også din krop og sind der påvirkes positiv.

ansigtsbehandling med yon-ka produkter er en fantastisk oplevelse for både ansigt og krop

Ansigtsbehandling med bindevævsmassage

Gua Sha massage teknik er bindevævsmassage der stammer fra gammel, kinesisk medicin, hvor den bruges til at modvirke og mindske sygdomme og ubalancer i kroppen. Gua Sha stenen sætter gang i en anti-inflammatorisk effekt i huden, som hjælper huden til at reparere og hele sig selv.

Fokus på teknikken

Ved en Gua Sha ansigtsbehandling er det teknikken der er fokus på og ikke en masse produkter der påføres. Bindevævsmassagen blødgør bindevævet og løsner stagnationer og ophobninger af affaldsstoffer i vævet, og ved hjælp af drænage kommer det væk fra ansigtet.

Musklerne afspændes og det giver et mere afslappet og udglattet udtryk, og har samtidig positive effekter på spændinger og hovedpine.

Velvære derhjemme

Alt i alt giver det en sundere hud, med mere glød og liv. Du kan selv hjemme vedligeholde effekten af en Gua Sha behandling, hvis du køber et Gua Sha sten og bruger den hjemme i din hudplejerutine.

Gua sha ansigtsbehandling med massage med gua sha sten og ansigtsolie

Japansk Lifting 

Japansk Lifting er en holistisk skønhedsbehandling der bygger på gamle japanske og kinesiske traditioner. En Japansk lifting er en ansigtsbehandling hvor der anvendes flere forskellige massageteknikker. Akupressur, ansigtszoneterapi og vævsopstrammende massage.

Det naturlige ansigtsløft

Ved japansk lifting arbejdes der på flere niveauer. Den er yderst afstressende for kroppen og sindet. Derudover virker den også på en lang række kosmetiske områder.

En japansk lifting ansigtsbehandling er opstrammende på ansigtshuden, minimerer mimiske linjer, reducerer poser under øjnene, udrenser træt og uren hud, giver fornyet glød og vitalitet samt udrenser og detoxer på organniveau.

Japansk lifting teknikkerne er med til at øge blodcirkulationen, tilføre hudcellerne fornyet ilt og elasticitet, samt transportere de ophobede affaldsstoffer og væske bort.

Holistisk afstressende ansigtsbehandling

Når man siger om en behandling at den er holistisk, betyder det netop at den virker på både din krop og sind. Du får en times afslapning, der sammen med massageteknikker, musikken i lokalet og de skønne naturlige olier med milde lækre dufte, giver dig velvære og afstresning. 

Forløb med 3 behandlinger.

Hvis du ønsker maximale resultater, har du har mulighed for at starte op med at købe et forløb på 3 behandlinger til en specialpris. Du sparer minimum 20 %.

Ved et forløb ligges de 3 behandlinger med 7-10 dages mellemrum, så du rigtig kan få boostet din hud og opnå bedre resultater. Herefter anbefales det at komme ca hver 4-5 uge for at vedligeholde resultaterne og din sunde hud.

Gua sha ansigtsbehandling med massage med gua sha sten og ansigtsolie

Hvilke behandling skal jeg vælge?

Først er det en god ide,hvis du ved om du ønsker en mere klassisk ansigtsbehandling eller om du er mere til det holistiske i en Japansk Lifting. Ved en Japansk Lifting er der ikke så meget fokus på selve hudens overflade, men her arbejder jeg i dybden på muskler, bindevæv og zoner. I de øvrige behandlinger indgår der typisk mere fokus på hudens overflade, som fx, dybderens, frugtsyrebehandlinger og peelinger.

Hvis du er i tvivl hvilken af de øvrige behandlinger der matcher til dit behov lige nu, så skal du blot vælge en behandling, der passer med den tid du ønsker at investere.

  • Vælg om du ønsker behandling på 60 min, 90 min eller 105 min.
  • Når du kommer i klinikken tilpasses behandlingen efter din hud og de ønsker du evt. har til din ansigtsbehandling

 

Booking og tilvalg

Under booking kan du foretage forskellige tilvalg til din ansigtsbehandling som f.eks.:

  • Farve og ret af bryn og vipper
  • Sugaring af overlæbe/underlæbe
  • Ekstra tid til massage
  • Ekstra tid til dybderens ( hvis du har mange tilstopninger)

 

Gratis hudanalyse

Ved din første behandling i klinikken kan du booke en gratis hudanalyse (15 min). Så har vi ekstra tid til at finde frem til, hvad din hud har brug for og samtidig tale om dine ønsker. 

Ansigtsbehandling tilpasset dit behov - Når du møder op i klinikken, finder vi frem til det der matcher dit behov

Ansigtsbehandling tilpasset dit behov – Når du møder op i klinikken, finder vi frem til det der matcher dit behov

Gua Sha ansigtsbehandling - bindevævsmassage der blødgør huden, og udrenser affaldsstoffer i bindevævet

Gua Sha ansigtsbehandling – bindevævsmassage der blødgør huden, og udrenser affaldsstoffer i bindevævet

Yon-Ka klassisk ansigtsbehandling 60 min.

Her tilpasser vi på dagen hvad din hud har mest brug for. Alt efter din huds behov vælges imellem dybderens, massage eller frugtsyre peeling. Vi bruger de 60 minutter så de passer bedst til dig.

Behandlingen inkluderer altid:
Dobbelt afrens – varm aromatisk kompress – aromatisk fugtmist – blød organisk peeling – let wellness massage – maske- serum og creme.

Yon-Ka FAVORIT Wellness ansigtsbehandling 90 min.

Denne FAVORIT behandling sammensættes på dagen så den passer til din hud. Det kan være fokus på anti-age og frugtsyre, på massagdelen eller måske har du brug for ekstra tid til dybderens eller en ekstra maske.

Denne alt-i 1 ansigtsbehandling fra Yon-Ka er et godt valg da den anbefales til alle aldre, der er tid til både massage og de behov din hud måtte have.

Her fylder wellness mere, da der er afsat mere tid til massage, samt dybderens og frugtsyre peeling.

Dobbelt afrens-Varm aromatisk kompress –  lucas spray m/damp og 5 æteriske olier – fugtgivende vegetabilsk eksfoliering – frugtsyre peeling – dybderens – afslappende massage -øjenmaske – en dybderensende maske med aromatisk kompress -tilpasset serum, creme og øjencreme

Japansk Lifting - det naturlige ansigtsløft 60 min.

En helt fantastisk afstressende holistisk ansigtsbehandling med vævsopstrammende massage teknikker, akupressur og ansigtszone massage.
Japansk Lifting giver dig ro i krop og sind og helt utrolig velvære.
Aktiverer hudens kollagen og elastin.
Reducerer mimiske linjer og poser under øjne.
Udrenser affaldstoffer og beroliger nervesystemet.

Rens, dybderensende lermaske, akupressur, ansigtszone massage, vævsopstrammende massage, hovedbundsmassage, Fugtmaske, fod- eller håndmassage.
Massage med Himalaya saltstens kugler, afsluttende creme og olier.

Yon-Ka anti-age ansigtsbehandling 60 min.

En anti-age behandlende ansigtsbehandling der tilpasses din huds behov, og indeholder en professionel frugtsyre peeling. Ideel til den 35-55+årige.

Dobbelt afrens – Varm Aromatisk Kompress – Lucas spray med 5  æteriske olier og damp – Blid fugtgivende eksfoliering – frugtsyre peeling -wellness massage- tilpasset maske -serum og creme

Yon-ka DELUXE GLOW ansigtsbehandling 105 min.

Her får du den ultimative Glow behandling. Din hud forkæles med de bedste masker, du præsentere for flere forskellinge massageteknikker. Med kombinationen af Yonka Frugtsyre og Gua Sha massage giver denne ansigtsbehandling endnu bedre resultater.

En afstressende behandling der efterlader din hud fugtmættet, blød og med en fantastisk glød. Farve og retning af bryn og vipper er inkluderet i behandlingen.

Dobbelt afrens – Varm aromatisk kompress – fugt mist – Farve & ret af bryn af vipper –  Lucas spray med 5 æteriske olier og damp – Blid organisk peeling -frugtsyre peeling – dybderens efter hudens behov – afslappende massage af ansigt, hals og decollite – beroligende lermaske – øjenmaske- Gua Sha eller lifting massage – Luksus glow peel-off maske – Afsluttende serum og cremer.

Yonka Hydralessence Ansigtsbehandling -FUGTBOOSTER 60 min.

Den ultimative fugtbooster ansigtsbehandling til dig med tør hud, lige hjemkommet fra en solferie, eller dig der bare elsker en god ansigtsmassage med fokus på afslapning og fugt.

Aromatisk kompress
Dobbelt rens
Fugtmist
Blid organisk peeling
Lucas Spray damp
Intensiv fugtmaske under damp
Wellness massage ansigt, hals og decollite
Øjen/læbe massage med krystal sticks
Mask modelant – gummimaske der giver glød til huden
Serum, creme, øjencreme
Afsluttende aromatisk opvågning samt stræk

Gua Sha Ansigtsbehandling 75 min.

Gua Sha er en  massageteknik der stammer fra Kina. Ved en Gua Sha ansigtsbehandling masseres der i 3 niveauer i huden,  med mange positive effekter på hudens sundhed. Dette giver glød, opstramning og udglatning.

Gua Sha ansigtsbehandling, er en behandling med fokus på massageteknikker og ikke produkter. Skaber balance, dræner væske og afspænder muskler.

Dobbelt afrens – varm kompress – fugtmist – Mild organisk peeling – Wellness opvarmnings-massage ansigt/hals/decolitte – Gua Sha Massage- Beroligende maske – Fugtmaske og cool tool – afsluttende fugtcreme/nutri+boost

Priser på ansigtsbehandling

BehandlingPris i DKK
Hudanalyse v/første ansigtsbehandling (15 min.) (gratis)GRATIS
Yon-Ka FAVORIT Wellness ansigtsbehandling. (90 min.)895,00
Yon-Ka Klassisk ansigtsbehandling (60 min.)595,00
Yon-Ka Anti-age ansigtsbehandling (60 min.)625,00
Yon-Ka Hydralessence - ansigtsbehandling FUGTBOOSTER (60 min)595,00
Yon-Ka Deluxe Glow Anti-age ansigtsbehandling (105 min.) inkl. bryn & vipper1195,00
Gua Sha ansigtsbehandling (75 min)695,00