Palme

Ansigtsbehandling

om
Jeg tror på, at en sund hud i balance bedre kan stå imod de udfordringer, der kan skade, aldre og nedbryde huden.  Hvis du oplever at have generende hudproblematikker, kan vi arbejde på at skabe smukke forandringer med dét udvalg af resultatorienterede produkter og metoder, som jeg nøje har udvalgt til mine ansigtsbehandlinger her i klinikken! Jeg er behandler helt ind i hjertet og kombinerer behagelige wellness fornemmelser med resultats skabende ansigtsprodukter og teknikker, så du både en afslappende oplevelse og smukkere hud.

På klinikken behandles i:
NIMUE – Syrebaseret resultatoringeret  brand, der virkelig kan ændre din huds tilstand til SUND hud.  Nimue er for alle der har deres hud kær, både dig der kun vil gøre lidt, og dig der ønsker at skabe store forbedringer med din hud. Nimues frugtsyrebehandlinger er i en liga for sig. Man tilvænner gradvist huden til at tage imod syrene, så der ikke sker skader på huden, men udelukkende kun får alle fordelene fra frugtsyren, som fx, hudfornyende, udglattende, blødgørende, poremindskende og bare SUND hud.  Hvis du scroller længere ned kan du læse om de forskellige Nimue ansigtsbehandlinger jeg laver i klinikken. (læs mere brandet  Nimue her)

MICRONEEDLING -En hudforyngende behandling der udføres med  steril nålerulle.

Microneedling fremmer hudfornyelsen, giver cellerne et spark og kombineret med TDS boostes, fremmer behandlingen hudens regenerering og opstrammer det trætte væv. En unik anti-age behandling og den giver desuden flotte resultater på ar, og ujævnheder i det hele taget da collagenet stimuleres.

Med fordel kan du køre et forløb hvor du skifter imellem Nimue frugtsyre behandlinger og Microneedling. Denne kombination giver ekstra gode resultater.

Du kan under behandlingen opleve en let smerte, og huden kan være en smule rød efter behandlingen. Det er ikke en behandling der skraber din hud istykker og du kan sagtens fortsætte med din dag som vanligt. Dog lad være med at planligge din første behandling på en dag hvor du skal ud om aftenen. Allerede dagen efter vil du ha smuk hud med glød.

Når du klikker på book tid knappen længere nede kan du se og læse mere om de forskellige ansigtsbehandlinger du kan booke.

 

Villaume ”Luksus ansigtsbehandling” 90 min. kr 995,-
Vil du virkelig forkæle dig selv kan jeg foreslå denne luksus ansigtsbehandling.  Jeg starter selvfølgelig ud med en grundig hudanalyse og udfra denne og dine ønsker på dagen sammensætter vi en behandling med produkter der passer til din huds tilstand.  Her vil der typisk være tid til alt din hud har behov for. Det kan være en grundig dybderens, ekstra massagetid, de lækreste masker og peelinger. Behandlingen inkluderer farve og retning af bryn, og 15 minutters Beauty Angel Lysterapi

 

Villaume Japansk lifting Delux 60 min kr. 749,–
Min egen Japansk Lifting Delux bygger på Japansk Lifting ansigtsmassage teknik, der giver et naturligt ansigtsløft og kollagenstimulerende Beauty Angel lysterapi. Behandlingen forener to ekseptionelt dybtvirkende teknikker, som virkelig hjælper på rynker og træt hud.

Ved japansk lifting arbejdes der på flere niveauer. Den er yderst afstressende for kroppen og sindet. Derudover virker den også på en lang række kosmetiske områder.

En japansk lifting ansigtsbehandling er opstrammende på ansigtshuden, minimerer mimiske linjer, reducerer poser under øjnene, udrenser træt og uren hud, giver fornyet glød og vitalitet samt udrenser og detoxer på organniveau.

Japansk lifting teknikkerne er med til at øge blodcirkulationen, tilføre hudcellerne fornyet ilt og elasticitet, samt transportere de ophobede affaldsstoffer og væske bort.

Hvis du ønsker maximale resultater, har du har mulighed for at starte op med at købe et forløb på 3 behandlinger til en specialpris. Du sparer minimum 20 %. Ved et forløb ligges de 3 behandlinger med 7-10 dages mellemrum, så du rigtig kan få boostet din hud og opnå bedre resultater. Herefter anbefales det at komme ca hver 4-5 uge for at vedligeholde resultaterne og din sunde hud.

 

COMFORT ZONE

Hydra Glow Fugtbooster behandling fra Comfort Zone 60 min. kr. 649,-

Den ideelle ansigtsbehandling for den fugtfattige hud. Skaber øjeblikkelig glød og fugtboost til din hud.
Denne fugtbooster behandling er især velegnet i den varme periode, da den indeholder et element med massage med kølende ice spoons.
I denne behandling anvendes de professionelle produkter fra “Comfort Zone”, der booster din huds fugtniveau.

-Rens og hudanalyse
-Ice spoon massage I fugt creme
-Peeling med mildmælkesyre
-Hydra maske med massage med ice spoons
-Afsluttende fugtserum og fugtcreme samt SPF

 


NIMUE ANSIGTSBEHANDLINGER

Nimue starter ansigtsbehandling – Ny nimue kunde 45 min. 545,-

Er du ny til Nimue er denne en god starter behandling.

Her starter vi med en konsultation og ser på din huds behov. En aktiv resutltatgivende syrebehandling, som er effektiv, men ogsåen skånsom behandling for huden. Forbedrer og forfiner hudstrukturen, pore-størrelsen og elasticiteten i huden. Perfekt til alle hudtyper. Denne behandling er en god førstegangs nimue behandling eller en døråbner til de andre aktive Nimue behandlinger. 

Nimue Smart Micropeel -mild og skånsom incl. Beauty Angel lys 45 min. 599,-

Mild syrebaseret peeling til ALLE – også dig der er ny til Nimue.

Inflammeret, sensitiv eller reaktiv hud
En unik og skånsom syrebaseret peeling, der forynger og eksfolierer huden, samtidig med at den kontrollerer inflammation og genopretter hudens mikrobiom. Velegnet til alle hudtyper, men især følsom, sensitiv og reaktiv hud. Blødgør og udglatter huden. Reducerer og forebygger blussen, beroliger og aflaster en stresset hud.
Behandlingen afsluttes med Beauty Angel lysterapi, som er fantastisk til at få ro på huden, og en dybere effekt af behandlingen.

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, enzympeeling under damp, Mild micro-syrepeeling, Super fugtmaske, Beauty angel lysterapi og afsluttende pleje.

Nimue Thermal Detox

Afgiftning, peeling, dybderens og glød.

Jeg tilbyder en almindelig Thermal Detox behandling som er en Quick 30 min. resultatgivende ansigtsbehandling, men også en Thermal Detox Deluxe, som er 60 min., og indeholder ekstra skulder,nakke massage, let dybderens og alginat mask

Giv din hud et professionelt hudplejeboost med Thermal Detox Peel, som er en iltende, kulbaseret og multifunktionel peeling, der giver øjeblikkelig dybderensning, fornyelse, boost og glød. Denne innovative detox-peeling kombinerer en boblende virkning for at dybderense huden og befri den for forurenende partikler, giftstoffer og urenheder.

Thermal detox 30 min indeholder:

Dobbelt afrensning , aktiv varmende peeling med kul,  Nimue TDS Serum, afsluttende plejeprodukter og SPF.

Thermal detox deluxe 60 min. indeholder:

Dobbelt afrensning ,  detox-peeling aktiv varmende peeling med kul, skulder/nakke massage, let manuel dybderens, beroligende og kølende alginat maske, Nimue TDS Serum, afsluttende plejeprodukter og SPF.

 

Deep Clean – teenage og voksne med urenheder, acne og hudproblemer 60 min. 589,-
Denne ansigtsbehandling er målrettet teenager og voksne med hudproblemer. I puberteten ændres huden og ubalancer såsom urenheder, fedtet hud, sensitivitet eller tørhed kan opstå. Men også voksne kan ha brug for dybderens og hjælp til deres huds tilstopninger.

Behandlingen indeholder ikke frugtsyre eller massage og er derfor rigtig god til hud med acne, udbrud og tilstopninger.

Jeg anbefaler et Beauty Angel lysterapi kurforløb til den problemfyldte hud der kan være plaget af urenheder, da lysterapien virker helende og reparerer og forebygger arvæv. Læs mere under Beauty Angel lyserapi.

Behandlingen indeholder: Rens, peeling fugt og let dybderens, maske og Beauty Angel lysterapi, som heler og minimerer dannelse af ar.  (Tilvalg af ekstra dybderens ved behov kr. 199,-)

Nimue Therapeutic – Klassisk ansigtsbehandling

Resultatorienteret og afslappende behandling tilpasset kundens hudtype, tilstand og behov med alle vigtige elementer såsom afrensning, conditioner, enzym eksfoliering, let dybderens, massage af ansigt hals og decolite og  maske tilpasset hudtilstand.

Klassisk ansigtsbehandling, uden behov for tilvænning til Nimue eller frugtsyre på forhånd. Der behandles ikke med frugtsyre i denne behandling.

Nimue Avanceret Frugtsyrebehandling (Nimue Signatur)

En aktiv resultatgivende avanceret frugtsyrebehandling tilpasset din huds tilstand og hudtype. Dette er Nimues Signatur behandling, der netop har fokus på frugtsyrer og hudforyngelse, hudfornyelse og sund hud.

 Du skal have anvendt Nimues hjemmepleje produkter i en opstartsfase inden vi kan lave denne aktive behandling.

En effektiv men skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater på reduktion af pore-størrelsen, forfinelse af hudstrukturen, forbedret elasticitet og friskere udstråling.

Nimue har flere styrker af den aktive frugtsyre, og din hud tilvænnes så vi starter med en 15% frugtsyre. Er du garvet nimue bruger,  kan vi få endnu flere og dybere resultater,  ved at anvende en 35 % glykolsyre, som henvender sig til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud, enhver hud hvor overfladen er foto-skadet og grov.

Ved at tilføje super fluids skræddersyes frugtsyrebehandlingen til din huds behov nu og her. 

 


BEAUTY ANGEL LYSTERAPI ANSIGTSBEHANDLINGER

Læs mere om Beauty Angel lysterapiens virkning under siden ”Beauty Angel lysterapi”

Beauty Angel Glow 30 min. kr. 495,- (intropris kr. 395,-)
En afslappende og blødgørende ansigtsbehandling med fokus på kollagenstimulerende, klinisk dokumenteret Beauty Angel ELT lysterapi. Lysterapien igangsætter vigtige reparationsprocesser i dybden af huden, renser vævet og giver en mere klar hud mens en special EMT serummaske målrettes din huds akutte behov for at optimere yderligere.. Velegnet til alle hudtilstande eller dig som er ny kunde.

Behandlingen indeholder: rens, let peeling, EMT serummaske, Beauty Angel ELT lysterapi, afslappende hovedbundsmassage, fugttonic, serum, creme og solfaktor.

Beauty Angel Lysterapi Self Care selvbetjening 30 min kr.  249,-
Nu er det blevet endnu nemmere at få gode hudvaner. Nyd 15 min. kollagenstimulerende Beauty Angel ELT lysterapi som praktisk selvbetjenings service.

Første gang du booker Beauty Angel ELT lysterapi bliver du vejledt i betjening af Beauty Angel lysterapi maskinen til fremtidig brug, samt hvad Beauty Angel ELT lysterapi kan gøre for din hud, og hvordan du optimerer det.

Beauty Angel lysterapi kan behandle huden i ansigtet eller på kroppen, og er er velegnet til antiage, akne, ar, strækmærker, tør hud, rynker, karsprængninger og meget mere.

Kan du nemt finde 15 minutter til hudforbedring, så skal du vælge Beauty Angel Selfcare selvbetjening.

 

BOOKING OG TILVALG

Under booking kan du foretage forskellige tilvalg til din ansigtsbehandling som f.eks.:

  • Beauty Angel ELT lysterapi
  • Beauty Angel EMT serummaske
  • Farve og ret af bryn og vipper
  • Sugaring af overlæbe/underlæbe
  • Ekstra tid til massage
  • Ekstra tid til dybderens ( hvis du har mange tilstopninger)

 

Lena Villaume