Palme

CND Shellac

En CND Shellac manicure er en behandling der giver dig en holdbar, ridsefri, lakering med en helt specielt lak der hærdes under LED lys. Du får ca 2 uger+ holdbarhed på dine negle og de aftages nemt med et CND Shellac remover kit hvis du selv ønsker at aftage produktet. Ingen filning på dine naturnegle, og ingen ødelagte negle. Husk du skal stadig pleje dine naturnegle med Solar Oil negleolie  imens du har shellac på. Dette sikrer at dine negle, også efter aftagningen, ser sunde og velplejede ud, samt at din shellac holder så længe som muligt.

VIGTIGT: HAR DU SHELLAC PÅ I FORVEJEN SKAL DU OGSÅ BESTILLE TID TIL AFTAGNING AF SHELLAC, SOM TILLÆG.

Det er en rigtig god ide at komme før tid så du har god tid til at beslutte dig om farvevalg og evt. dekoration.

ØNSKER DU EN STÆRKERE NEGL MED LÆNGDE PÅ SKAL DU BESTILLE FORSTÆRKNING ELLER FORLÆNGELSE MED SHELLAC

CND Shellac og CND Plexigel

Med det nye Plexiel som er en power-partner til CND shellac kan jeg hjælpe dig,  hvor Shellac ikke holder så længe som du ønsker det.

Det er nemlig kun på stærke sunde negle at du er sikker på en lang holdbarhed. Der kan være perioder hvor dine negle er udfordret på deres sundhed, eller måske har du bare meget tynde og fleksible negle fra naturens side. I disse tilfælde vil du opleve en ringere holdbarhed, men det er HER CND Plexigel kommer ind i billedet. Nu er det nemlig muligt for ALLE SLAGS NATURNEGLE at bære shellac, når vi lige hjælper dem med en tynd forstærkning af plexigel under.  Hvis du ønsker den tynde plexigel forstærkning under din shellac, kan du også booke det i onlinebookingen, så der er sat den korrekte tid af.

Shellac