Palme

FAQ, Ofte stillede spørgsmål om negle

 

Hvad er forskellen på forlængelse og forstærkning når vi taler neglebehandlinger?

Forlængelse er:

Når du ønsker dine negle længere end de allerede er, og selvfølgelig at de blive stærke og ikke knækker. Her bruger vi også gelé eller akryl over dine egne, men forlænger dem med en tip eller skabelon inden.

Forstærkning er:

Til dig der har naturlige negle i en fin længde der passer dig og ønsker dem stærkere. Det kan man gøre ved at ligge gele eller akryl over dine egnes længde. På den måde bliver de stærkere og de kan evt. vokse sig længere på sigt, eller holdes i den ønskede længde vha opfyldninger hver 3-4 uge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal man have lavet opfyldning hver 3-4 uge?

I takt med at dine egne negle vokser imens du har gelé/akryl på vil produktet vokse ud og de vil komme ud af balance.

Opfyldning er også kaldet en balancering, og det betyder egentlig at balancen i neglen bliver sat på plads igen, så den ikke vil blive for lang, knække, blive for tung og løfte sig fra din naturlige negl. Efter en opfyldning går du herfra med negle der igen ser nye og flotte ud, og du kan her skifte look i forhold til farve eller ønsker.

 

Jeg er neglebider, kan jeg også få lavet gelé/akryl negle?

Ja det kan du. Ved at forlænge neglen med en tip eller skabelon er det muligt at lave korte, tynde og naturtro negle. Det eneste, der er anderledes for dig, som er neglebider, er antallet af besøg hos din negletekniker. De første par gange bør du komme med kort interval end ellers, men det flotte resultat viser sig hurtigt, da neglene hos en neglebider vokser ca. 20 % hurtigere end normalt. Dvs. at i løbet af kort tid, vil dine egne negle være vokset ud, og forlængelsen er i stedet en forstærkning af dine egne negle.

Jeg har specielle behandlinger for neglebidere under bookingsiden hvor du kan booke din tid. Det er et forløb hvor du skal påregne at komme til kontrol de første 2 gange( efter dit 1. besøg) med kun 12-14 dages interval. Ved den 3. kontrol aftages alt produkt og der laves nye forlængelser eller forstærkninger alt efter hvor lange negle du nu ønsker.

Vigtigst af alt:

Som neglebider bliver dine første negle lavet meget korte, kun max ud til fingerspidsen, da det ellers ikke vil være holdbart. Det tager tid at vænne sig til pludselig at have negle igen så det er den perfekte vej. Ved dit 3-4 besøg kan du hvis du ønsker det få mere længde på.

For at vedligeholde neglene bør der investeres i en solar olie og en neglebåndscreme – neglebidere har som oftest også tørre og ru neglebånd, og det ville være synd ikke at gøre noget ved det, så helhedsindtrykket bliver en flottere hånd.

 

Ofte stillede spørgsmål – om klinikken

Hvornår har i åbent?

Klinikken har forskellige åbningstider på de forskellige ugedage, så du har mulighed for at komme både om formiddagen, eftermiddagen og en enkelt dag i ugen også om aftenen.  Du kan finde alle ledige tider under onlinebooking.

 

Sælger i gavekort?

Ja du kan købe gavekort på klinikkens adresse. Ring gerne inden så jeg kan have det klar til dig, og jeg sender selvfølgelig også dit gavekort via email eller post.  Du kan også på webshoppen købe gavekort der gælder til brug i shoppen.

 

Hvordan er jeres afbudspolitik?

Se under menupunktet ” betingelser i klinikken og afbudspolitik

 

Der er ikke nogen tider i kalenderen der passer mig, kan jeg komme på afbudsliste?

Ja det kan du gøre i forbindelse med din søgning efter tider i booking-delen.  Jeg er alene i klinikken og har oftest ventetid, så vær i god tid hvis du ønsker en behandling til en speciel dag eller begivenhed. Faste kunder bliver opfordret til at booke minimum 2-3 tider frem da det ellers kan blive svært at få en tid.