Mineral Makeup Guide

Mineral Makeup guide – til foundations fra Glo Skin Beauty

Jeg har lavet en mineral makeup guide på en række foundations fra Glo Skin Beauty.

Der findes en masse forskellige mineral makeup mærker på markedet. Vi er mange der elsker netop mineral makeup for de naturlige ingredienser, men der er stor forskel på de mineraler der anvendes og deres kvalitet. For mig er det vigtigt at min makeup, både den jeg bruger som makeupartist og til min egen hud, er fri for allergifremkaldende og hormonforstyrrendede ingredienser. Samtidig er det vigtigt at huden føles naturlig og ”som sig selv”, og at den bliver dækket på en naturlig måde der ikke ser kunstigt ud.

Derfor har jeg lavet denne mineral makeup guide, så du kan få bedst mulig glæde af den foundation du bedst kan lide.

Makeup af god kvalitet

Jeg er utrolig glad for makeup fra Glo Skin Beauty, der netop er af fantastisk god kvalitet. Mineralerne der anvendes i deres makeup er det man kalder for ” Triple Milled”, hvilket vil sige at mineralerne er knust 3 gange inden de bliver brugt. Jo finere en mineral er knust, jo blødere er den og jo bedre blander den sig med din egen hud og ser og føles naturlig på huden.

 

Forlængelse af din hudpleje

Makeuppen fra Glo skin beauty indeholder en masse plejende ingredienser også, som blandt andet Vitamin A,C + E, og grøn te. Med disse ingredienser får du nogle produkter der er og føles beroligende på huden, er anti-inflammatoriske og indeholder antioxidanter samt UV-Filter.

Netop følelsen af ikke af ha makeup på, er det som de fleste bliver overrasket over når de prøver netop disse foundations fra Glo skin Beauty.  De fungerer nemlig som en forlængelse af din hudpleje og hvem vil ikke gerne passe på og pleje sin hud, imens man ser bedst muligt ud.

primer, concealer, foundation og pudder - stort udvalg af makeup for ansigtet

Hvilken foundation skal jeg så vælge?

Fra Glo skin Beauty kan du vælge mellem cremede foundations, HD Foundation Sticks og en pudderfoundation i fast form. Men hvilken en er bedst? Ja det er svært at sige generelt, da det jo selvfølgelig er en smags sag om man ønsker et cremet produkt eller et pudder produkt. Men her får i en lille gennemgang af de forskellige foundations fra Glo og mine råd til hvordan du anvender dem.

Jeg anvender selv dem alle

Jeg anvender selv dem alle, men på forskellige tidspunkter og efter tid, humør og hvor meget dække jeg ønsker.

Det er en god ide på sigt, at investere i både en Pressed base, som er den faste pudder form og en af de cremede foundations, da du kan kombinere dem og opnå alt fra naturlig til fuld dække og lang holdbarhed.

Fugt fugt og atter fugt med Hydration Mist

Men uanset hvilken type foundation du foretrækker, bør du altid købe en Hydration Mist fra Glo skin beauty med, da den er uundværlig for din hud og makeup.

Netop Hydration Misten som jo er en fugtmist, sørger for at de naturlige mineraler i makeuppen blender perfekt ind i din hud. Uanset hvilken foundation du vælger, om du er til den faste form, Pressed Base, eller en af de cremede, har du brug for at tilføre fugt enten før, imens eller bagefter.

Lyder der indviklet?

Det er det IKKE.

 

Pressed base er en fast mineralfoundation pudder fra Glo Skin Beauty der findes i mange farver.

Pressed Base foundation

Fast mineral pudder foundation der er god når det bare skal gå hurtigt. Pressed base er ikke uden grund Bestselleren blandt foundations. Den er kompakt, så den fungerer godt hjemme men også når du er på farten. Nem at ha i tasken uden du har pudder udover det hele. Pressed base kan anvendes af alle hudtyper, dog har du meget tør hud kan det være en fordel at vælge en creme foundation. Men da alle foundations fra Glo Skin Beauty er med mineraler der er knust 3 gange, er denne pudderfoudation ikke tør i det. Når den arbejdes ind i huden bliver den superblød, og får en cremet følelse.

Vigtigt:

Afslut med et par pift af Hydration Mist og se hvordan fugten fra din mist får mineralerne til at smelte sammen på huden af dig. Du undgår at se tør og kalket ud, da disse mineraler blender sig så fint med din hud.

Pressed base findes i en mange farver. I webshoppen her på siden finder du langt de mest efterspurgte, og har du et specielt ønske kan de skaffes hjem til dig.

Du kan få alt fra let til fuld dække alt efter hvilken pensel du anvender. Pressed base kan bygges op i tynde lag hvis man ønsker yderlige dække.

Mineral fast pudder - pressed base Glo Skin Beauty

Anbefalede pensler:

101 Pro Kabuki – fuld dække
104 Dual fiber Face – let dække
105 Flat top kabuki  – medium dække

satin_cream_foundation_drøj i brug og meget dækkende

Satin Cream Foundation

Satin Cream foundation fra Glo skin Beauty er en crème foundation med en semi-matte finish. Som alle andre foundations fra Glo er den selvfølgelig fri for talkum, parabener og hormonforstyrrende ingredienser. Til gengæld er den fyldt med antioxidanter, vitaminer & grøn the ekstrakt der her virker som en forlængelse af din hudpleje.

Drøj i brug og ekstrem dækkende

Satin Cream foundation er ekstremt drøj I brug, da du kun skal bruge en lille klat på størrelse med en ært til hele ansigtet.

Med Satin Cream foundation opnår du en helt unik lang holdbarhed. Jeg bruger altid denne foundation når jeg styler brude eller makeup looks der skal holde en hel dag /og eller nat.

Dækker alle farveforskelle, på den gode måde

  • Bland din Satin foundation den med din Hydration Mist (enten sprøjter du Hydration mist på huden først og lader huden være lidt fugtig) eller sprøjt 2-3 gange ind i din makeup pensel med din hydration mist.
  • Dyp penslen let på den lille mængde foundation du har lagt på din håndryg.
  • Swirles rundt med lette håndbevægelser i hele ansigtet.
  • Jo mere du arbejder den ind i huden, jo bedre blender den ind i din hud. Ser og føles naturlig.

Tynde lag er bedre end 1 tykt lag, da huden bedre kan absorbere mineralerne i små mængder af gangen.

Afslutning

For at sætte denne foundation anbefales det at påføre Perfecting powder, eller Luminous setting powder til afslutning.

Forslag til pensler:

104 Dual fiber face –  let til medium dække
103 Dual fiber cheek- let til medium dække
105 Flat top kabuki – Medium til fuld dække
101 Pro kabuki – fuld dække

Foundation stick fra Glo Skin Beauty I mange nuancer

HD Foundation Sticks

Til din Mineral makeup guide hører også HD Foundation Stick, der gør det nemt og hurtigt at lægge en flot makeup. En helt vidunderlig foundation stick, der indeholder bl.a Hyaluronsyre og beskytter med 100 % naturlige mineraler.

Multiprodukt der kan anvendes både som concealer, foundation og contour/highligter.

Som foundation:

Påfør HD foundation stick på huden I striber rundt omkring. Fordeles med fingre, en børste eller en fugtet svamp. Afslut med perfecting powder og hydration mist.

  • Let dække: blend godt med fingerspidserne, påfør evt. mere hvis nødvendigt.
  • Medium dække: Blend og påfør med flat top kabuki brush 105
  • Fuld dække: Blend med en fugtet svamp- duppes for ikke at fjerne produktet.

TIP!

Jeg bruger den selv med Dual fiber Cheek brush 203. Spray 1-2 gange på børsten med Hydration mist, hvorefter jeg blender med børsten på de  påførte foundation striber. Dette giver en let naturlig dække med flot dewy look. Påfør evt. med en concealer børste hvor der er ekstra behov direkte på området.

Som Contour:

Brug en mørkere nuance til contour og en lysere nuance til highlight.

Som Concealer:

Påfør området der har brug for mere dække med en concealer brush eller dine fingerspidser.

Guide til farvevalg af din HD mineral stick foundation fra Glo Skin Beauty

0 kommentarer