Guide og Swatch af CND Vinylux Neglelak

Sidder du ofte med følelsen af ubeslutsomhed, når du ser på alle de mulige farver, der findes inden for neglelak?

Med denne CND Vinylux farver guide og swatch af CND Vinylux neglelak, har jeg prøvet at swatche billeder så du kan sammenligne farver i samme nuance.

Jeg ved fra min klinik og kunderne, at det kan være rigtig svært at beslutte sig for hvilken farve der skal på neglene, rød, nude eller måske grå.

Mange har gjort et stykke hjemmearbejde inden de kommer, og har bestemt sig for røde negle.

Røde negle er i dag et vidt begreb. Der findes virkelig mange forskellige røde nuancer og røde farver, og de er alle smukke.

Den originale røde CND Vinylux Wildfire er en bestseller over dem alle.

Men se lige hvor smukke de andre cnd vinylux farver er.

Røde neglelak farver i CND Vinylux neglelak

Her har jeg lavet lidt inspiration og guide til farvevalg , fordelt på nogle billeder med navne på de forskellige CND Vinylux, som er blandt favoritterne i min klinik, og hvad der købes på webshoppen.  4 gange om året kommer der flere nye farver til, og af og til udgår en farve, så hold øje med bloggen her, da jeg vil ligge de nye farver op når der kommer nyt til.

Pink neglelak fra CND Vinylux, vist i swatch nuancer

Hvilken af de røde/pinke nuancer er du mest vild med? Svært ikke, men her kan du sammenligne farverne og få et bedre overblik. Blandt de pinde/lyserøde har bestselleren i 2020 været Kiss from a rose.

Pink neglelak fra CND Vinylux, vist i swatch nuancer

Blandt de koral/orange toner er det år efter år Lobster Roll og Mambo Beat der hitter. Sommeren 2020 kom der en ny kollektion fra CND, og her var Catch of the day den klare bestseller.

Nude nuancer hitter hele året.

Favoritterne der kan bruges året rundt er helt sikkert de nude nuancer. Her findes der en masse både kolde og varme nuancer, så der er noget der passer til alle. Vidste du, at du kan se, om du er en kold eller varm hudtype, ved at kigge på blodårene i dit håndled? Har de et blåt udtryk,  er du til den kolde side, hvorimod du er varm type, hvis dine blodårer syner lidt mere over i den grønne farve. En anden måde at bestemme det på,  er ved at se,  om det er sølv eller guld der klæder din hud bedst. Sølv til kolde hudtoner, guld til varme hudtoner. Farven Field fox og baby smile har været favoritterne i 2020.

nude nuancer neglelak er altid favoritter og bruges året rundt

Brune nuancer er lidt en vinterting indenfor neglelak. men de lysere nuancer af brunt er meget anvendt året rundt i min klinik.  Black Cherry og Rubble var favoritterne hos Villaume i 2020.

nude nuancer neglelak er altid favoritter og bruges året rundt
Lilla nuancer neglelak i swatch - de sommerfavoritter i CND vinylux

De smukke lilla nuancer er altid smukke, og bruges ofte året rundt. Sommerfavoritten var Get Nauti,  der desværre er en limited edition og er udgået, så her skal du være hurtig hvis du skal ha fingre i en af de få der er på lager. Hen over efteråret blev det Berry Boudoir, der var bestseller.

Lilla nuancer neglelak i swatch - de sommerfavoritter i CND vinylux

Feeling blue……

Mange er lidt bange for de blå farver når vi snakker farve til neglene. Jeg personligt elsker de blå, og rigtig mange af mine kunder gør også. Det gælder bare om at finde den blå nuance der klæder din hudtone, og ja selvfølgelig er der nogle få af os der bare ikke er gode med blå, men hey…så findes der jo heldigvis mange andre smukke farver. Hos Villaume var det Creekside der hittede i 2020, både i klinikken og på webshoppen.

Semi sheers neglelak fra CND Vinylux, de næsten transparente neglelakker vist i et swatch udvalg

Semi- Sheers er farver der er let transperante, og lader din egen negl komme til syne under lakken. Disse lakker benævnes også som gennemsigtig neglelak. Det er en elegant lakering og giver et let og eksklusivt look, som mange elsker.

Min egen favorit er helt uden at blinke Satin Slippers. Men blandt kunderne er den mest anvendte farve til neglene Negligee, der også bruges sammen med en hvid, når jeg laver franske negle i Shellac.

Langt de fleste af disse farver fra CND findes i både Vinylux (neglelak til hjemmebrug) og i Shellac som laves på klinikken. Får du indimellem lavet CND Shellac behandling, kan du også bruge farverne her til inspiration.

 

Jeg håber jeg har hjulpet dig til at blive klogere på netop dine favoritter.

I mit næste indlæg vil jeg komme nærmere ind på selve lakeringen og komme med tips og tricks til en holdbar lakering.

 

0 kommentarer