Fri Fragt ved køb for kr. 499 FacebookInstagram

Fri Fragt ved køb for kr. 499

menu

Guide til valg af CND Vinylux neglelak faver

Sidder du ofte med følelsen af at ubeslutsomhed når du ser på alle de mulige farver der findes indenfor neglelak?

Jeg ved fra min klinik og kunderne der kommer der, at det kan være rigtig svært at beslutte sig for, om der skal rød, nude eller grå på neglene. Mange har gjort et stykke hjemmearbejde inden de kommer, og har surfet rundt på nettet efter inspiration. Så de der er forberedte har måske hjemme bestemt sig for røde negle. Men røde negle er et vidt begreb. Der findes virkelig mange forskellige nuancer af rødt og de er alle smukke. CND Vinylux Wildfire er bestselleren over dem alle. Men se lige hvor smukke de andre er!

Her har jeg lavet lidt inspiration og guide til farvevalg , fordelt på nogle billeder med navne på de forskellige CND Vinylux, som er blandt favoritterne i min klinik, og hvad der købes på webshoppen.  4 gange om året kommer der flere nye farver til, og af og til udgår en farve, så hold øje med bloggen her, da jeg vil ligge de nye farver op når der kommer nyt til.

 

 

Hvilken af de røde/pinke nuancer er du mest vild med? Svært ikke, men her kan du sammenligne farverne og få et bedre overblik. Blandt de pinde/lyserøde har bestselleren i 2020 været Kiss from a rose.

Blandt de koral/orange toner er det år efter år Lobster Roll og Mambo Beat der hitter. Sommeren 2020 kom der en ny kollektion fra CND, og her var Catch of the day den klare bestseller.

Nude nuancer hitter hele året.

Favoritterne der kan bruges året rundt er helt sikkert de nude nuancer. Her findes der en masse både kolde og varme nuancer, så der er noget der passer til alle. Vidste du, at du kan se, om du er en kold eller varm hudtype, ved at kigge på blodårene i dit håndled? Har de et blåt udtryk,  er du til den kolde side, hvorimod du er varm type, hvis dine blodårer syner lidt mere over i den grønne farve. En anden måde at bestemme det på,  er ved at se,  om det er sølv eller guld der klæder din hud bedst. Sølv til kolde hudtoner, guld til varme hudtoner. Farven Field fox og baby smile har været favoritterne i 2020.

 

Brune nuancer er lidt en vinterting indenfor neglelak. men de lysere nuancer af brunt er meget anvendt året rundt i min klinik.  Black Cherry og Rubble var favoritterne hos Villaume i 2020.

De smukke lilla nuancer er altid smukke, og bruges ofte året rundt. Sommerfavoritten var Get Nauti,  der desværre er en limited edition og er udgået, så her skal du være hurtig hvis du skal ha fingre i en af de få der er på lager. Hen over efteråret blev det Berry Boudoir, der var bestseller.

 Feeling blue……

Mange er lidt bange for de blå farver når vi snakker farve til neglene. Jeg personligt elsker de blå, og rigtig mange af mine kunder gør også. Det gælder bare om at finde den blå nuance der klæder din hudtone, og ja selvfølgelig er der nogle få af os der bare ikke er gode med blå, men hey…så findes der jo heldigvis mange andre smukke farver. Hos Villaume var det Creekside der hittede i 2020, både i klinikken og på webshoppen.

 

 

Semi- Sheers er farver der er let transperante, og lader din egen negl komme til syne under lakken. Det er yderst elegant og gir´ et let og eksklusivt  look, som de fleste elsker.  Min egen favorit er helt uden at blinke Satin Slippers. Men blandt kunderne er den mest anvendte farve til neglene Negligee, der også bruges sammen med en hvid,når jeg laver franske negle i Shellac. Langt de fleste af disse farver fra CND findes nemlig i både Vinylux ( der jo er en neglelak til hjemmebrug) og i Shellac som laves ude i klinikkerne. Så er du en af dem der får lavet CND Shellac behandling af og til kan du også bruge disse farver til inspiration.

Jeg håber jeg har hjulpet dig til at blive klogere på netop dine favoritter.

Husk alle CND Vinylux koster kun 110.- i webshoppen og der er altid et kæmpe udvalg af farver. Men husk CNC Vinylux topcoat dertil. I mit næste indlæg vil jeg komme nærmere ind på selve lakeringen og komme med tips og tricks til en holdbar lakering.

 

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. CND Vinylux og Vita Liberata selvbruner til salg online - […] på sundhed, gode materialer og respektfuld produktion. Du kan bl.a. finde et enormt udvalg af CND Vinylux på siden,…

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spar 10%

Giv dig selv 10% rabat!

Tilmeld dig og vær blandt de første, der får ekstra gode tilbud, rabatkoder og nyheder fra Villaume.

Tak for din tilmelding!