Palme

Pleje af neglePleje af dine negle

For at dine negle holder sig pæne så længe som muligt er det nødvendigt at pleje dem. Brug altid SOLAR OIL mindst 2 gange dagligt. Læg et par dråber ved neglebåndende og massér det ind i negleplade og omkring neglen. Solar oil er med til at forsegle forstærkningen til din egen negl.

Smør dine neglebånd med Cuticle eraser 1-2 gange dagligt. Cuticle eraser er balsam til dine negle. Tørre og ru neglebånd forsvinder i løbet af få dage og neglerødder forebygges.

Regelmæssigt besøg hos din negletekniker. Ca. hver 3 uge vil dine negle have behov for en opfyldning. For at kunne bære lange negle skal der være balance i produktet på din negleplade. Den optimale længde er derfor 1/3 forlængelse. Hvis du lader neglen vokse uden at lægge nyt produkt på udvoksningen, vil det resultere i at den frie kant får overvægt og neglen vil knække eller lifte. For at undgå dette, skal der lægges nyt materiale  på udvoksningen så neglen igen er i balance. Dette kaldes en opfyldning.

Ved grovere rengøring og arbejde med hænder i vand er det en rigtig god ide at bruge handsker, da vand og rengøringsmidler udtørrer og dehydrerer neglens keratinlag. Når neglen er tør vil den nemt spalte og produktet vil lifte.

Lim eller fil ikke på neglen. Lift kan forværres og hvis du limer kan du risikere at indkapsle bakterier mellem neglen og forstærkningen, der kan efterlade neglene “grønne”. Det er ok at afkorte på længden.

Brug aldrig neglene som værktøj.

Flå aldrig en negl af. Du risikerer at tage op til flere lag keratin med af, og din egen negl vil blive tyndere. Denne skade kan og skal vokse ud. Det tager op til 6 mdr. for en negl at gro ud påny.

Pleje af dine negle