Palme

Pandhys bodysugaring

Pandhys sukkerpasta er en ren blanding af sukker af vand og er 100 % naturlig uden kemikalier, parabener, dufte, enzymer, citrus eller farvetilsætningsstoffer. Den er allergivenlig og irriterer ikke huden. Faktisk er den så naturlig at man vil kunne spise den!
Pandhys sukkerpasta påføres med let hånd på huden mod hårets groretning og trækkes ud i hårets groretning ( i modsætning til alm. voksbehandlinger.) Derved efterlader man ikke knækkede hår i hårsækken, eller forårsager rød, irriteret hud.
Pandhys sukkerpasta klæber sig kun til håret og ikke de levende hudceller. De døde hudceller skaller blidt af ved hårfjerningen hvilket resulterer i silkeagtig, glat hud i lang tid.
Hårfjerning med sukker kræver kun at hårlængden er 2-4 mm.
Dog ved intim behandling bør hårlængden være min. 4-6 mm.

Hvor lang tid holder det så?

Det er sådan at håret har flere vækstfaser, og vi vil gerne ha hårene fjernet i grofasen. Derfor kan der efter 1. behandling stadig komme lidt hår frem de første uger, da det ikke er alle hår der er langt nok fremme til at fjernes 1. gang.
Men allerede efter et par behandlinger med 3-4 uger imellem vil resultatet være holdbart i 3-6 uger alt afhængig af hvor på kroppen man fjerner hårene.

Pandhys