Palme

CND Akryl

Akrylnegle kaldes også for Liquid & powder. Behandlingen sker ved at væske og pulver blandes på en pensel og påføres neglen. Herefter tørrer neglen selv dvs den hærder op på ca 3 min. uden brug af uv-lys.
Akryl er ca 8 gange stærkere end dine egne negle, og anses som det stærkeste system indenfor påsætning af negle. Det betyder at man kan lave en utrolig stærk naturtro negl der er holdbar til trods for at an kan lave dem meget tynde.

Da akryl er 24-48 timer om at hærde 100 % op , er det meget vigtigt at du passer dine negle i dette tidsrum og er ekstra omhyggelig med at pleje med SolarOil.
Jeg anbefaler Solar oil 4-6 gange i de første 24 timer, og derefter 2-3 gange dagligt efter behov.

Akryl anbefales ofte til meget bløde negle, og hvis du benytter dine hænder meget i hverdagen eller er neglebider.

Fælles for alle neglebehandlinger hvadenten det er akryl eller gelenegle er at de skal vedligeholdes med en opfyldning/balancering ca hver 3-4 uge hvis man ønsker at beholde sine nye negle.

Akrylnegle kan laves som franske negle med en hvid/farvet/glimmerkant eller som en naturlig look i en klar eller nude farvet akryl.
Du kan få en akryl negl med shellac hvis du ønsker en farvet eller dekorativ negl hvor man ønsker at skifte design og farve imellem balanceringerne/opfyldningerne.

Akrylnegle