Palme

CND Gelé BRISA™

Det eneste hypoallergene gelésystem, der er på markedet – UDEN formaldehyd, akrylat og glutaraldehyd. Brisa har den fordel, at det er lugtfrit og alsidigt, kan bruges både på hænder og fødder.

Med denne gelé er det muligt at lave meget tynde og naturtro negleforlængelser. Med CND´s Brisa gelé er det muligt at lave en super stærk binding til naturneglen.

Brisa gele negle kan laves som en forlængelse af din egen negl, enten som natur eller som franske negle, med en fin hvid kant, eller glimmerkant/farvet kant.
Gelenegle kan også laves som forlængelse med Shellac, hvor der er uanede muligheder for at få flotte farver og design-kombination med glimmer, swarowskisten m.m.

Er du godt tilfreds med længden på dine negle, kan du få lavet en CND Brisa forstærkning.

Fælles for alle neglebehandlinger hvad enten det er gele eller akrylnegle er at de skal vedligeholdes med en balancering/opfyldning ca hver 3 uge hvis man ønsker at beholde sine nye negle.

Du kan se billeder af negle jeg har lavet på instagram & facebook

Bemærk venligst: Jeg laver normalt ikke opfyldninger på negle lavet andre steder, end hos by Villaume, medmindre vi har en aftale om det forinden.

 

Gele og akrylnegle