Yonka Vital Defense – Dagcreme

En intens fugtgivende, vitaminberiget dagcreme, der beskytter huden mod aldring, miljøforurening og skader fra frie radikaler for at hjælpe den med at genvinde sin originale udstråling, blødhed og vitalitet. Cremen har en delikat citrusduft.

Anvendelse:  Påføres om morgenen efter rens. Om aftenen kan med fordel anvendes Phyto 52 natcreme for at optimere iltnings- og anti-aging-virkningen.

 

 

445,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse

 

Vital Defense cremen fra Yonka giver dig beskyttelse mod forurening.

Med denne intens fugtgivende, luksuriøse creme er særligt formuleret til at bekæmpe de miljøfaktorer, der forårsager oxidativ stress – f.eks. forurening, rygning, UV-stråler og klimaændringer. Cremen indeholder effektive planteekstrakter , som hjælper huden med at bevare sin ungdommelighed. Huden genvinder hurtigt sin glød, blødhed, fyldighed og vitalitet. Med andre ord alle egenskaberne ved en godt iltet, stress-fri hud.

84% naturlige ingredienser

  • Myrte, coenzym Q10, vitaminer E og C, moringa
  • peptider: anti-oxidant -anti-forurening
  • Plante glycerin, urinstof, serin: fugtgivende
  • Sandeltræ, Philodendron, byg, vitamin A: reparerende, regenerering
  • Olier af sød orange, mandarin og magnolia: Revitaliserendde, energi

 

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Vital Defense – Dagcreme”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.