Yonka Sensitive Masque

Sensitive masque er SOS masken til den sensitive og hyperreaktive hud, til rødmen og hud med Rosacea. Denne maske-creme anbefales til sensitiv hud med symptomer på rødmen.Creme-masken er rig på planteekstrakter fra bl.a arnica og kamilla, der giver en øjeblikkelig lindring hvis din hud er sensibel og irriteret. Du kan kende den sensitive hud på symptomer som bl.a stramhed og kløe. Med Sensitive Masque lindres disse symptomer og rødmen forbedres synligt.

Anvendelse: Brug sensitive Masque 1-3 gange om ugen på din rensede hud efter du har sprayet med lotion Yonka. Påfør creme-masken i et tykt lag på det sensitive område eller over hele ansigtet. Lad masken sidde i 10 min, hvorefter det masseres ind. Afslut hvis nødvendigt med din sædvanlige ansigts creme.  Kan også anvendes som en “sleeping mask”  hvis den påføres i et tyndt lag inden sengetid på ren hud.

 

425,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse

95 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:

  • Arnica, tys kamille – er beroligende
  • Hestekastanje – modvirker rødme
  • Yon-ka Quintessence (olier fra lavendel, geranium rosmarin, cypress og timian; disse ingredienser er re-balancerende og har afslappende phyto-aromatiske effekter.

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Sensitive Masque”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.