Yonka Sensitive creme

Til den sensitive og hyperreaktive hud har Yonka udviklet denne vidunderlige creme. Creme Sensitive er beroligende og lindrende.

Creme Peaux Sensible er en beroligende og lindrende creme formuleret til sart, sensitiv og hyperreaktiv hud. Hudens tolerance over for aggressive miljøfaktorer, som forårsager tørhed, forbedres efter nogen tid. Følelsen af ubehag afhjælpes med det samme og vedvarende.

Anvendelse: Påføres morgen og/eller aften efter rens og spray med lotion Yonka.

Det anbefales for optimal effekt desuden at anvende Sensitive Masque 1-3 gange ugentligt.

445,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Sensitive Creme fra Yonka, er til den sarte, sensitive og hyperreaktive hud. Du oplever at huden føles beroliget og lindret.

Anvendelse:

Anvend Sensitive Creme morgen/og eller aften daglig på ren renset hud. Til den sensitive hud anbefales det at rense i et mildt renseprodukt som Yonka Cleansing milk og afslutte med et sprøjt af Lotion Yonka.

Brug meget gerne Sensitive Mask 1-2 gange ugenligt for endnu mere beroligelse og beskyttelse.

98 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:
  • Sensibiotic kompleks – kombination af præ og pro biotika og kamille fra havet – beroligende, beskyttende og desensibiliserende
  • Sheasmør – er nærende og beskyttende
  • Bisalobol- beroligende og genoprettende
  • Vegetabilsk glycerin, phytosqulan oliven, – fugtgivende

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Sensitive creme”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.