Yonka Sensitive creme – Anti-rødme creme

Til den sensitive og hyperreaktive hud har Yonka udviklet denne vidunderlige creme. Creme Sensitive anti rødme er beroligende og lindrende, og korrigerer rødme med naturlige grønne pigmenter. 

Creme Peaux Sensible anti-rougeurs er en beroligende og korrigerende creme formuleret til sart, sensitiv og hyperreaktiv hud. Hudens tolerance over for aggressive miljøfaktorer, som forårsager tørhed, forbedres efter nogen tid. Følelsen af ubehag afhjælpes med det samme og vedvarende.

Anvendelse: Påføres morgen efter rens og spray med lotion Yonka.  For optimalt resulatet anvendes denne creme om morgenen, mens Creme Peaux Sensible anvendes om aftenen.

Det anbefales for optimal effekt desuden at anvende Sensitive Masque 1-3 gange ugentligt.

445,00 DKK

1 på lager

Beskrivelse

Sensitive anti rødme Creme fra Yonka, er til den sarte, sensitive og hyperreaktive hud, der har behov at korrigere rødme. Denne beroligende creme med naturlig grønne pigmenter giver med det samme en mere jævn hud (CC-virkning =corrective color). Efter nogen tid forbedrer cremen synligt rødmen og lindrer eventuelt ubehag forårsaget af reaktivitet i huden.

Sos creme der beroliger og korrigerer rødmende og irriteret hud. God til behandling af Couperose / Rosacea.
Planterne Centella Asiatica og Marvel of Peru reducere synligt udseendet af kapillærer og mindsker hudens rødme og reaktivitet. Cremen indeholder desuden  naturlige grønne pigmenter, der øjeblikkeligt skjuler synlig rødme. Brugt dagligt giver denne anti-rødme-creme øjeblikkelige og langsigtedereduktion af rødmen, -31% efter en måned.

 

Anvendelse:

Anvend Sensitive anti rødme Creme om morgenen hvor der er brug for at korrigere for rødme. Til natten anbefaler jeg Yonka Creme Sensitive . Til den sensitive hud anbefales det at rense i et mildt renseprodukt som Yonka Cleansing milk og afslutte med et sprøjt af Lotion Yonka.

Brug meget gerne Sensitive Mask 1-2 gange ugenligt for endnu mere beroligelse og beskyttelse.

98% naturlige ingredienser

  • Centella Asiatica – Mirabilis jalapa (Belle de Nuit): anti-rødme – beroligende
  • Naturlige grønne pigmenter
  • Vegetabilsk glycerin, oliven phytosqualane
  • Bisabolol – blødgørende og reparerende

 

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Sensitive creme – Anti-rødme creme”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.