Yonka Phyto-Bain lavender – shower oil (bade-olie)

Badeolie til bruseren eller karbadet. Dette er det ikoniske produkt fra Yonka og indeholder kraftige og balancerende æteriske olier af lavendel, evighedsblomst, petitgrain, rosmarin og salvie, der dræner og toner din hud. En fantastisk wellness og energisk behandling til dit hjemmespa ritual

Uimodståelig duft af provence, totalt vanedannende og min eget absolutte favorit fra Yonka. I samme detox-serie med denne vidunderlig duft finder du også Tør-olie og body-lotion fra Yonka. 

Anvendelse: til brusebadet, tilsæt en smule olie på en fugtig klud og se det forvandles til en mælkeagtig konsistens der plejer din hud og gir ro til dit sind. Ved karbad, tilsæt en hættefuld olie til badevandet.

….”Huden føles styrket.”

Aroma-Fusion Krops Serien fra Yon-ka er en krops serie med 4 aromatiske synergier der lader dig opleve ikonisk regioner i Frankring og franske verdensdele.  Lait Hydratant Lavender hører til Detox-Serien , udviklet til give dig en følelse af luksuriøs, dyb ro, med et duftunivers fra æteriske olier af lavendel og evighedsblomst. Forny dig selv og føl velvære med duften af Provence.

295,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

Indeholder 100 ml.

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Phyto-Bain lavender – shower oil (bade-olie)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.