Yonka Pamplemousse Creme – normal/fedtet hud

En luksuriøs og let creme med en opkvikkende citrusduft. Pamplemousse creme genskaber hudens naturlige glød, beskytter og tilfører næring til huden. Anbefales især til grå, trist og kedelig hud. Din hud vil stråle og sensitiv hud genoplives takket være citrus aromaer.

Denne version af Pamplemousse creme er til normal til fedtet hud og har en høj koncentration af frugt og virker opstrammende på porerne.

Anvendelse: Påføres morgen og/eller aften på ansigt og hals efter rens og spray med lotion Yonka.

 

335,00 kr.

3 på lager

Beskrivelse

Genskab din glød med Yonka Pamplemousse Creme. Jeg anbefaler at du renser din hud morgen og aften HVER dag. Dette gir resultater og din hud vil takke dig for det. Til den normale/fedtede hud  anbefaler jeg Yonka Gel cleanser og Yonka Lotion som du bruger efter hindanden morgen og aften inden du anvender pamplemousse cremen.

Har du en normal hud, eller en hud med tendens til at fedte lidt i T-zonen er Pamplemouuse cremen ideel, hvis du foretrækker en let dagcreme med en frisk og citrusagtig duft. Med denne version af Pamplemousse creme til den normale/fedtede hud er der tilført en høj koncentration af frugt hvilket virker opstrømmende på huden.

94 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:
  • Olier fra grapefrugt, lime, sød orange, citron + quintessence Yon-ka (olier fra lavendel, geranium, rosmarin, cypres og timian)- Vitaliserende
  • Grapefrugtekstrakt, C-Vitamin – giver udstråling, booster og indeholder en masse antioxidanter
  • Olivenolie, græskarolie – nærende og beskyttende.

 

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Pamplemousse Creme – normal/fedtet hud”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.