Yonka Pamplemousse Creme – tør hud

En luksuriøs og let creme med en opkvikkende citrusduft. Pamplemousse creme genskaber hudens naturlige glød, beskytter og tilfører næring til huden. Anbefales især til grå, trist og kedelig hud. Din hud vil stråle og sensitiv hud genoplives takket være citrus aromaer.

Denne version af Pamplemousse creme er til den tørre hud og er beriget med fine olier for at give større velbehag

Anvendelse: Påføres morgen og/eller aften på ansigt og hals efter rens og spray med lotion Yonka.

 

335,00 DKK

3 på lager

Beskrivelse

Genskab din glød med Yonka Pamplemousse Creme. Jeg anbefaler at du renser din hud morgen og aften HVER dag. Dette gir resultater og din hud vil takke dig for det. Til den tørre hud  anbefaler jeg Yonka Lait nettoyant som er en mild rensecreme, og Lotion Yonka som er en helt vidunderlig fugtmist. Anvendes  efter hindanden morgen og aften, inden du anvender pamplemousse cremen.

Har du en tør hud og et ønsker om at tilføre den en let luksuriøs creme med en opkvikkende citrusduft, er pamplemousse cremen et rigtigt godt valg. Denne version som er målrettet den tørre hud er beriget med fine olier for at give større velbehag.

94 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:

  • Olier fra grapefrugt, lime, sød orange, citron + quintessence Yon-ka (olier fra lavendel, geranium, rosmarin, cypres og timian)- Vitaliserende
  • Grapefrugtekstrakt, C-Vitamin – giver udstråling, booster og indeholder en masse antioxidanter
  • Olivenolie, græskarolie – nærende og beskyttende.

 

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Pamplemousse Creme – tør hud”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.