Yonka Nutri Defence Creme

Med Nutri Defence Creme  får du øjeblikkelig lindring tll den tørre og meget tørre hud. På grund af sin komplekse, nærende formel med et rigt indhold af essentielle fedtsyrer (Omega 3, 6, 9 og flere) giver denne bløde creme øjeblikkelig lindring og langvarig komfort til tør og meget tør hud.

Føles din hud stram og irriteret? Med Nutri Defence får du lindring og når man tilfører intens næring til den tørre og sensitive hud, genvinder den hurtigt sin balance, blødhed og modstandsdygtighed.

Anvendelse: Påføres morgen og/eller aften på ansigt og hals efter rens og spray med lotion Yonka.

Det kan anbefales at Hydra No 1 masque tilføjes til din hudpleje rutine 1-2 gange om ugen.

475,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

Nutri Defence Creme fra YonKa Paris er løsningen til dig med en tør eller meget tør hud. Du opnår stor komfort, da den med indhold af fin lavendel fra Haute Provence og Geranium fra Egypten har beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber. Din hud genvinder sin balance og modstandsdygtighed. Indholdet af essentielle fedtsyrer Omega 3, 6 og 9 er med til at give øjeblikkelig lindring og langvarig komfort når din hud er meget tøj og sensitiv.

Anvendelse:

Nutri defence creme anvendes morgen og aften på din afrensede hud. Her anbefaler jeg Yonka cleansing milk efterfulgt af et pift af Lotion Yonka.

Den tørre hud vil også ha godt af en fugt maske 1-2 gange om ugen, som fx Yonka Hydra Mask.

94 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:
  • Inca Inci oil, shea smør, vindruekerne og avokado olie- nærende og reparerende
  • Lactobacillus – booster hudens naturlige forsvar
  • Vegetabilsk glycerin, vitamin PP, vitamin B5 – fugtgivende
  • Co-enzyme Q10, vitaminerne A, C og E – antioxidanter
  • Olier fra petitgrain, lavendel og kamille – beroligende

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Nutri Defence Creme”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.