Yonka Nutri+ Booster

Yonka Nutri+ Boosteren er en nærende og regenererende olie-booster der genopliver den trætte og tørre hud og efterlader den med fornyet smuk glød. En ultra -ernergisk olie som nærer og revitalisere svækket hud af alle hudtyper og i alle aldre, hvadenten din hud er tør eller fedtet. Lad din hud genvinde sin smidighed, tone og vitalitet med Nutri+ Boosteren.

 

Anvendelse: Du kan anvende Nutri+  booster alene eller som et boost til din daglige ansigtscreme ved blot at tilføje et par dråber.

TIP TIL DIN SKØNHEDSRUTINE

Takket være deres høje procentdel af aktive ingredienser, opfylder Yon-ka “Boosters” din huds særlige behov. Om morgenen og/eller aftenen : bland 1 eller 2 pumpetryk af din foretrukne booster i din normale ansigtscreme, og påfør ansigt og hals.

 

 

 

435,00 DKK

3 på lager

Beskrivelse

99 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:

  • Hvedekerne olie – nærende og regenererende
  • Quintessence Yon-Ka (olier fra lavendel, geranium, rosmarin, cypres og timian) – energizing
  • Vitamin F – modvirker fugtmangel
  • Vitamin E- antioxidant

 

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Nutri+ Booster”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.