-20% RABAT

Yonka Nude Perfect fluide

PERFEKT HUD- HELT NATURLIGT.

Nude Perfect Fluide er en let dagcreme og natproduktet som gør din hud endnu mere smuk, takket være blur effekten. Den udglatter linier,  minimerer porer, og forbereder huden til evt. makeup. Samtidig beskytter denne lette creme dig imod Blue Light, miljømæssige og digitale skader.

Tip! Nude Perfect fungere også som den ultimative primer under makeup

Anvendelse: Bruges morgen (og aften) på ren renset hud. Tilføj meget gerne dit valg af serum under Nude Perfect. Det anbefales for at perfektionere din hudpleje rutine at du anvender en mild exfoliering som gommage Yonka, og en Fugt maske 2 gange om ugen.

396,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse

 

Yonka Nude Perfect fluide, er en let dag og natcreme til dig der er perfektionist med din hud og ønsker at opnå en perfekt glat og naturlig teint der er lige til Instagram.

Yonka Nude Perfect fluide minimerer porer, skjuler små fejl, udjævner hudstrukturen og glatter fine linier med optisk effekt. Samtidig beskytter den din hud mod miljømæssig forurening og neutraliserer Blue light vi konstant er udsat for fra vores telefoner og skærme osv..

Nude perfect er det perfekte underlag under makeup da den med soft focus effect primer huden.

Nude Perfect indeholder naturlige ingredienser og ingen silikone eller parabener.

Anvendelse: Bruges morgen (og aften) på ren renset hud. Tilføj meget gerne dit valg af serum under Nude Perfect. Det anbefales for at perfektionere din hudpleje rutine at du anvender en mild exfoliering som gommage Yonka, og en Fugt maske 2 gange om ugen.

96 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:

 • mineral sheets, rice powder, Amino acid powder (lysine): matterende udglattende med soft focus effekt
 • Iris, zinc, Vitamin A : Balancerende og rensende.
 • Jojoba, crithmum, organic ashwagandha: Beskytter mod blue light og miljømæssig forurening
 • Sophora japonica flower, kakadu plum, Vitamin C,E: anti oxidanter
 • Hyaluronsyre, organi prickly pear cactus: fugter og beroliger
 • Essentielle olier af Lang-Ylang og magnolia
 • Yon-ka Quintessence (olier fra lavendel, geranium rosmarin, cypress og timian; disse ingredienser er re-balancerende og har afslappende phyto-aromatiske effekter.

 

 

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

 • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
 • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
 • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
 • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Nude Perfect fluide”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.