Yonka Micellar Water – Eau Micellaire

Den hurtige løsning til fjernelse af makeup samt støv og urenheder fra ansigtet. Jeg vil anbefale at du de fleste af ugens dage bruger en ekstra rens som fx cleansing milk eller cleansing gel. Micellar wateren er rigtig god de dage hvor det skal gå stærkt, til sportstasken, weekend tasken eller som rens nr. 1 inden du går til den mere dybere rengøring af din hud.

Med Micellar water, Eau Micellaire, kan du hurtigt og skånsomt fjerne din makeup og rense urenheder væk.Denne effektive tonic-lotion kombinerer de rensende ingredienser og anti-aging elementer. Med Michelle-teknologien fjerner Micellar water, eau micellaire skånsomt dagens støv og makeup fuldstændigt fra dit ansigt, dine øjne og læber.

Anvendelse: På en vatrondel morgen og aften. Påfør på ansigt, øjen og læber. Påfør igen, indtil rondellen er helt ren.  Det er ikke nødvendigt at skylle efter med vand.

239,00 DKK

4 på lager

Beskrivelse

Yonka Micellar Water også på fransk Eau Micellaire, er den hurtige og nemme løsning til dig der altid er på farten. Her får du effektiv makeup fjernelse og beskyttelse mod skader fra frie radikaler.

Dermatologisk testet

 

92 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:

Hindebæger, skånsomme rensende micelle-forbindelser. Polysaccharider, natrium PCA, æteriske olier af rose og kamille, quintessence Yon-ka.

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Micellar Water – Eau Micellaire”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.