Yonka Masque 105- tør hud

Afgiftende Lermaske med 3 slags ler som renser din hud, sammentrækker porerne samtidig med den giver en lysere teint og efterlader huden med en utrolig glød.

Denne maske er velegnet til den tørre og følsomme hud og er meget lindrende på huden.

Anvendes 1-3 gange om ugen efter brug af dit renseprodukt samt toning med lotion Yonka. Lad virke 15 minutter og fjern masken med varmt vand. Dup huden tør og fortsæt med din rutine af serum/creme.

 

325,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse

99 % naturlige ingredienser:

  • 3 slags naturligt ler : montmorillonit, bentonit, kaolin : rensende og helende
  • borneol: rensende og helende
  • savoy, olie fra citron og yon-ka Quintessence (olier af lavendel, geranium, rosmarin, cypres og timian): rensende, afbalancerende og beroligende.

Indeholder 75 ml.

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Masque 105- tør hud”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.