Yonka Lotion Yon-ka – fugtmist/toner til tør hud 200 ml.

Helt vidunderlig fugtmist fra Yonka. Opkvikkende og forfriskende. Den helt specielle pumpe gør at lotion yonka sprayes meget let og fint og daler ned over dit ansigt. Fantastisk duft af de essentielle olier fra plantearomaer.

Kan anvendes som en vanlig toner/skintonic på en vatrondel hvis du ønsker dette, men prøv at spray direkte på huden stedet og jeg er sikker på du vil elske det.

Velegnet til tør hud.

Anvendelse:

Anvendes morgen og aften. Efter rens af dit ansigt med dit valg af renseprodukt fra Yonka,  Spray da et generøst fint lag med den lette forstøver udover ansigt og hals. Fordel evt. overskydende med fingrene. Afslut med dit valg af serum/creme fra Yonka.  Kan med fordel bruges til at opfriske i løbet af dagen, og især på varme dage er dette vidunderligt.

249,00 kr.

5 på lager

Beskrivelse

Lotion Yonka er en vidunderlig fugtmist/toner til ansigtet.  Men Lotion Yonka er mere end blot en toner; ET LEGENDARISK PRODUKT TIL DIN HUD!

Lotion Yonka er nemlig en plejende, opkvikkede og forfriskende spray med en kilde til ægte plantaromatisk skønhed. Den essentielt fugtmist for afbalancering og klargøring af din hud, til dine daglige skønhedsprodukter. Lotion Yonka er frit for alkohol, og giver en følelse af velbehag.

Essentielle ingredienser:

Quintessence Yon-Ka*

*essentielle olier fra lavendel, geranium, rosmarin, cypres og timian.

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Lotion Yon-ka – fugtmist/toner til tør hud 200 ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.