Yonka Lotion Yon-ka – fugtmist/toner normal til fedtet hud 200 ml.

Helt vidunderlig fugtmist fra Yonka. Opkvikkende og forfriskende. Den helt specielle pumpe gør at lotion yonka sprayes meget let og fint og daler ned over dit ansigt. Fantastisk duft af de essentielle olier fra plantearomaer.

Denne Lotion Yon-ka er velegnet til den normale til fedtede hud.

Anvendes morgen og aften. Spray et generøst fint lag med den lette forstøver udover ansigt og hals. Fordel evt. overskydende med fingrene. Afslut med dit valg af serum/creme fra Yonka.  Kan med fordel bruges til at opfriske i løbet af dagen, og især på varme dage er dette vidunderligt.

249,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Lotion Yonka er den mest fantastiske fugtmist til den normale eller fedtede hud. Bruges som step 2 efter rens af hud. Lotion Yonka er også fantastiks som opkvikkende og fugtplejende mist i løbet af dagen.

Anvendelse: Morgen og aften efter rens af dit ansigt med et Yonka renseprodukt som fx, Yonka Gel Nettoyant, sprayer du ud over ansigt og hals med den fine spray. Lad overskydende trænge ind eller fordel med hænderne, tilføj nu dit valg af serum og creme.

Quintessence Yon-Ka*

*essentielle olier fra lavendel, geranium, rosmarin, cypres og timian.

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Lotion Yon-ka – fugtmist/toner normal til fedtet hud 200 ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.