Yonka Lait Nettoyant – Cleansing Milk – Rensemælk 200 ml

Skøn økovenlig cleansing milk fra Yonka Paris. Den cremede formel kan anvendes som renseprodukt af alle hudtyper, men er især god til dig med tør, sensitiv eller moden hud.

Rensemælken er utrolig skånsom ved din hud og dufter dejligt. Anvendes morgen og aften. Påføres let på den tørre hud i hele ansigtet og øjnene, skylles nemt af med lunken vand. Afslut med Lotion Yon-ka.

239,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse

Essentielle ingredienser:

bornerol, skånsomme. plantebaserede rensende stoffer, udtræk af brun tang, vegetabilsk glycerin.

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Lait Nettoyant – Cleansing Milk – Rensemælk 200 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.