Yonka Lait Hydratant Orange – Body Lotion

Luksuriøs velduftende Body Lotion er med sine ingredienser som Vegetabilsk Glycerin, Druefrø, sweet almond-olie og ginseng-ekstrakt en uundværlig del af din hverdags rutine. Den efterlader huden blød og hydreret i lang tid.

Bruges efter behov. Prøv fx den tilhørende Body Scrub med sukker og samme amazing duft.

….”.Umiddelbar og langvarig fugtgivende effekt. 8 timer efter anvendelse føles fugtniveauet stadig øget med + 81%”

Aroma-Fusion Krops Serien fra Yon-ka er en krops serie med 4 aromatiske synergier der lader dig opleve ikonisk regioner i Frankring og franske verdensdele.  Lait Hydratant orange hører til Vitality Serien, udviklet til at forøge din vitalitet og balance og fjerne stress med de forfriskende produkter beriget med æteriske mandarinolier og sød appelsin. Dens dufte minder om Corsica…..en invitation til velvære.

265,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Yonka Lait Hydratant bodylotion er en luksuriøs og let lotion til hele kroppen. Den helt vidunderlige duft af mandarin og sweet orange essens tilføjer et spa-moment til din daglige pleje efter badet. Plantearomatisk og naturlig. Blødgør øjeblikkelig huden og tilføjer en masse fugt. Fedter ikke og trænger hurtigt ind.

Anvendelse: smør hele kroppen ind på ren hud efter badet. Oplev spa-følelsen. Jeg anbefaler at du tilføjer en body scrub fra Yonka et par gange om ugen. Her skal du absolut prøve min favorit Gommage aux sucre, som har samme vidunderlig duft.

Indeholder 200 ml.

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Lait Hydratant Orange – Body Lotion”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.