Yonka Juvenil -koncentrat til uren hud

SOS nu og her hjælp til udbrud. Bakteriedræbende vidundermiddel mod uren hud eller hormonelle udbrud. Fantastisk hjælp  til den urene hud eller som spot-hjælp ved udbrud. Juvenil er et alkoholfrit koncentrat med et rigt indhold af æteriske olier og botaniske ekstrakter. Yonka Juvenil er en helt uundværlig forbundsfælle til hud med tendens til urenheder, og er velegnet til alle aldre. Juvenil har en imponerende renseevne som gør overhuden ren og afbalancerer huden. Juvenil kan selvfølgelig anvendes alene ovenpå en renset hud og efterfulgt af dit valg af creme, men jeg anbefaler at du bruger den sammen med rens og creme fra Yonka, som foreslået nedenfor, for optimale resultater hvis din hud er uren.

Disse produkter kan anvendes til acne hud enten i hele ansigtet som en kur indtil forbedring ses, eller ved spot behandling af udbrud. Også god til hormonelle udbrud på fx hagen.

 1. Yonka Gel cleanser – silkeblødt renseskum som renser både makeup og skidt fra ansigt,øjenlåg og vipper.
 2.  Yonka Juvenil  – alkoholfrit koncentrat til hudens områder hvor der er tendens til urenheder.
 3. Yonka Creme 15, – creme med decinficerende planteekstrakt til den urene hud.

Anvendes morgen og aften. Rens huden med Gel cleanser, påfør juvenil og creme 15 på områder med urenheder. Brug gerne en fugtcreme fx Hydra No 1 ovenpå, da huden også selvom den behandles for urenheder har brug for fugt.

 

325,00 DKK

1 på lager

Beskrivelse

Yonka Juvenil  kan anvendes til acne hud enten i hele ansigtet som en kur indtil forbedring ses, eller ved spot behandling af udbrud. Juvenil er HER-OG-NU hjælp ved udbrud, også fx efter sugaring eller voksning i ansigtet.  Også god til hormonelle udbrud på fx hagen. Bakteriedræbende. Yonka Juvenil er rig på antibakterielle, antiseptiske og helbredende ingredienser hjælper denne behandling med at fremskynde helingsprocessen af udbrud.

Afhængig af dit hudproblems kompleksitet, kan disse følgende produkter anbefales sammen med Yonka Juvenil: , Gel Nettoyant cleanser, Creme 15, Emulsion Pure, Gommage, og Masque 103.

96 % naturlige ingredienser
 • Ichtyol (svovl udtræk)
 • Mælkesyre
 • Morgenfrue: beroligende
 • Olier fra lime
 • Quintessence Yon-Ka (olie fra lavendel, geranium, rosmarin, cypres og timian)

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

 • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
 • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
 • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
 • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Juvenil -koncentrat til uren hud”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.