Yonka Hydra No 1 Masque

Intens  fugtgivende og reparerende ansigts maske. Denne blide gelcreme-maske har en mild blomsterduft fra rose og jasmin. Dens indhold af Hyaleronsyre molekyler i forskellige størrelser sørger for at huden gennemfugtes både i dybden og på overfladen Huden beroliges og den ser med det samme mere jævn, blød og fyldig ud.

Anvendelse: Brug Hydra no 1 fugtmasken 1-3 gange ugentlig efter du har renset din hud og sprayet med Lotion Yonka. Påfør et generøst lag på ansigt, hals og decolitte. Lad masken sidde 20-60 min. Skal ikke vaskes af men aftør evt. overskydende med en ansigts serviet.

Er din hud ekstrem udtørret og eller ødelagt af for meget sol/vind/kulde kan du anvende masken som en sovemaske; påfør et tyndt lag inden sengetid og lad den sidde natten over.

Bedste resultat opnåes hvis du anvender Hydra No 1 Serum under din Hydra No 1 Creme og Hydra No 1 Masque 1-2 gange om ugen.

 

 

425,00 DKK

2 på lager

Beskrivelse

88 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:

  • Imperata cylindrica, aloe vera, PCA, plant glycerin: – fugtende egenskaber
  • Silicon derivative : er regenererende
  • Vitamin A: er regenererende
  • Jojoba, sandeltræ: anti-dehydrerende og reparerende egenskaber
  • æteriske olier fra rose, jasmin og shiu
  • Vitamin E,C,A og B5

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Hydra No 1 Masque”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.