Yonka Hydra Nr 1 Fluide – normal til fedtet hud

Yonka Hydra No 1 Fluide er en intens fugtgivende anti-aging lotion til den normale til fedtede hud.  Den lette lotion fedter ikke og har en let matterende virkning. Absorberes lynhurtigt og er utrolig effektiv til at give den normal til fedtet hud et boost dagen igennem, uden at huden bliver skinnende. Din hud bliver blød og smidig igen, og ser jævnere og mere fyldig ud. Indeholder Hyaluronsyre og organisk aloe vera.

Den perfekte base under makeup!

Anvendelse: Påfør huden i ansigt/hals/decolite om morgenen efter rensning og spray med Lotion Yonka. Brug 2-3 pump pr. gang, og fordel med lette bevægelser på ansigtet.

Bedste resultat opnåes hvis du anvender Hydra No 1 Serum under din lotion dagligt samt tilføjer  Hydra No 1 Masque 1-2 gange om ugen.

 

 

445,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

Velegnet til den normale til fedtede hud.

Yonka Hydra Nr 1 fluide er en intens fugtgivende anti-aging lotion til den normale til fedtede hud.  Den lette lotion fedter ikke og har en let matterende virkning. Hydra nr 1 fluide absorberes lynhurtigt og er utrolig effektiv til at give den normal til fedtet hud et boost dagen igennem, uden at huden bliver skinnende. Din hud bliver blød og smidig igen, og ser jævnere og mere fyldig ud. Indeholder Hyaluronsyre og organisk aloe vera.

 

89 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:

 • • Hyaleron syre, imperata cylindrica, polysaccharides, aloe vera, sodium PCA, vegetabilsk glycerin: øjeblikkelig & langvarig fugtboost
  • Oliven phytosqualane: anti-dehydration
  • Hyaleron syre, silicon: reparerende – rgiver huden fylde
  • Silica: metterende effekt
  • Vitamins E, C, A: anti-oxidant – regenererende
  • Olier fra rose, Kamille og jasmin: balancerer og afslapper med deres phyto-aromatiske virkningYonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

 • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
 • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
 • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
 • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Hydra Nr 1 Fluide – normal til fedtet hud”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.