Yonka Hydra No 1 Creme -tør/sensitiv hud

Ultra fugtgivende og reparerende ansigts creme velegnet til den tørre og/eller sensitive hud. Denne bestseller fra Yonka har en langvarig fugtgivende virkning samtidig med at den er beroligende på huden. Hydra cremen kan anvendes både morgen og aften.  Hydra no 1 nærer og fugter i dybden, og derfor er denne creme meget effektiv til den modne hud også. Når din hud bliver fyldt op med fugt, vil rynker og linjer synes mindre og din hud vil se fugtmættet ud med en smuk glød.

Bedste resultat opnåes hvis du anvender Hydra No 1 Serum under din Hydra No 1 Creme og Hydra No 1 Masque 1-2 gange om ugen. For at fuldende din hudpleje anbefales det til den tørre hud at du renser med denne  Yonka cleanser og afslutter med Yonka Lotion inden du påfører serum og creme.

 

 

445,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse

 

Hydra no 1 Creme er en del af Hydra Serien fra Yonka Paris

Helt vidunderlig og fugtgivende Hydra creme, til dig med tør eller sensitiv hud. For at tilføre yderligere fugt,  kan jeg stærkt anbefale den vanedannende Hydra Serum under din ansigtscreme.  Hydra Creme og Hydra Serum fra Yonka, også kaldet Hydra No1 er en del af en serie netop målrettet den tørre hud. Du finder også en Hydra Maske fra Yonka i denne serie.

95 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:

 • Hyaluronsyre, Aloe Vera, vegetabilsk glycerin er maksimalt fugtende
 • Druekerneolie, hasselnøddeolie sheasmør er reparerende.
 • Olivenphytosqualane, vitamin F er anti-hydrerende.
 • gærekstrakt, lavmolekylær hyaluronsyre, silicium genopretter hudens fasthed og elasticitet
 • vitamin B5 er beroligende
 • Vitaminer A.C,E er antioxidanter
 • Olier af rose, kamille, jasmin står for re-balancering og afslappende phyto-aromatiske effekter
 • Yon-ka Quintessence (olier fra lavendel, geranium rosmarin, cypress og timian; disse ingredienser er re-balancerende og har afslappende phyto-aromatiske effekter.

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

 • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
 • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
 • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
 • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Hydra No 1 Creme -tør/sensitiv hud”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.