Yonka Huile Silhouette -Cypress tør-olie

Aromatisk og afslappende tør-olie fra Yonka Paris, med en grøn duft af Skov. Med Silhouette serien er der fokus på toning og konturering af hele kroppen! Olien absorberes hurtigt og efterlader krop og sind afslappet. Med denne fine og lette olie tones, plejes, næres og blødgøres din hud.

Uimodståelig grøn duft med noter fra cedertræ, cypress og rosmarin.. Oplev den forfriskende følelse af en gåtur igennem nåleskoven.

 Anvendelse: Efter bad masser den lækre tør olie ind i huden og oplev følelsen af blød og skøn duftende hud. Det anbefales at bruge en bodyscrub 2-3 gange ugentligt som fx Yonka gommage Doux.  Masser med cirkulære bevægelser  og afslut ved at massere tør-olien ind i huden.

….”Huden er glattere og mere tonet”

Aroma-Fusion Krops Serien fra Yon-ka er en krops serie med 4 aromatiske synergier der lader dig opleve ikonisk regioner i Frankring og franske verdensdele. Huile Silhouette Tør olie- Cedertræ hører til Silhouette-serien. Oplev en rejse igennem skoven med aromatiske olier fra Cedertræ, cypress og rosmarin. Opnå ren afslapning og ta en velfortjent pause fra det hektiske hverdags liv.

295,00 DKK

2 på lager

Beskrivelse

Indeholder 100 ml.

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Huile Silhouette -Cypress tør-olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.