Yonka Gommage – Exfolierende scrub

Gommage er en helt fantastisk 4-i-1 ansigt scrub uden korn. Den har en blød gele-konsistens og med indholdet af bl.a johannesbrød og brun tang ekstrakter, blandingen af citrus olier, mindskes porer og huden opstrammes.

Denne exfoliering giver en tør eller sensitiv hud sund glød og anbefales også til dig med rødme eller rosacea. KAN ANVENDE AF ALLE.

Den fjerner skånsomt de døde hudceller og frisker og klarer livløs hud op, tilfører fugt og virker afslappende.

Anvendelse: Brug Yonka Gommage 1-3 gange om ugen efter afrensning af huden. Påfør gelen i et tykt lag på hele ansigt og hals og lad virke i ca 2 minutter. Gelen bliver herefter lidt klistret og du kan nu med fingerspidserne trække produkt og døde hudceller af. Tilfør herefter fugt med Lotion Yonka, og din ansigtscreme. BEMÆRK,: er huden meget dehydreret vil den absorbere produktet fuldstændig. Genpåføres for at opnå eksfolierende effekt.

 

 

325,00 DKK

3 på lager

Beskrivelse

94 % naturlige ingredienser:

  • Carob brunt algeudtræk – eksfolierende
  • Hvid brændenælde – beroligende
  • Olie af lime og borneol – rensende
  • Plante glycerin – fugtgivende

Indeholder 50 ml.

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Gommage – Exfolierende scrub”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.