Yonka Gommage Aux Sucre Orange – Body Scrub

Luksuriøs Body Scrub med hvidt og brunt sukker, forbedret med solsikkeolie, eksfolierer nænsomt og nærer huden. Denne helt vidunderligt velduftende body scrub fra Yonka smelter på huden og omdannes til en mælk ved kontakt med vand.

Anvendelse: Medbring i brusebadet og massér ind i den våde rene hud. Scrubben smelter ind i huden og fjerner døde hudceller. Afslut med Lait Hydratant body lotion fra samme serie, når huden igen er tør.

 ADVARSEL: DENNE BODY SCRUB ER VANE-DANNENDE. –

 

….”.huden føles mærkbart blødere allerede efter kort tids brug”.

Aroma-Fusion Krops Serien fra Yon-ka er en krops serie med 4 aromatiske synergier der lader dig opleve ikonisk regioner i Frankring og franske verdensdele.  Gommage Sucre Vitality hører til Vitality Serien, udviklet til at forøge din vitalitet og balance og fjerne stress med de forfriskende produkter beriget med æteriske mandarinolier og sød appelsin. Dens dufte minder om Corsica…..en invitation til velvære.

275,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse

Yonka Gommage Aux Sucre er en helt vidunderlig body scrub. Gommage smelter på din hud og eksfolierer blidt for døde hudceller. Super blødgørende baseret på hvidt og  brun sukker, mandarin og solsikkeolie . Når den masseres ind under bruseren og blandes med vand smelter den og bliver omdannet til mælkeagtig skum.

Indeholder 200 ml.

Prøv at smøre din hud ind i Lait hydratant efter badet for at fuldende luksus oplevelsen. Lait hydratant er en body lotion med samme skønne duft som er ultra plejende og lækker.

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Gommage Aux Sucre Orange – Body Scrub”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.