Yonka Gel Nettoyant – Cleansing Gel – Rensegele 200 ml

Vidunderlig havblå gel der med det silkebløde skum blidt renser huden. Denne skånsomme cleansing gel passer perfekt til den normale til fedtede hud, hvor den let fjerner spor af makeup og snavs fra ansigtet. Rensegeleen beskytter hudens naturlige balance og din hud føles smidig og behagelig.

Anvendes morgen og aften. Masseres på med fingerspidsene på hele ansigtet og hals og skum gerne op med lidt vand på fingrene. skylles nemt af med lunken vand. Afslut med Lotion Yon-ka.

239,00 kr.

3 på lager

Beskrivelse

Yonka Gel Nettoyant er en naturbaseret rensegele til ansigtet. Velegnet til den normale samt den urene/fedtede hudtype. Yonka Gel Nettoyant er dog så skånsom at den også vil kunne anvendes til den lidt tørre eller sarte hud, hvis du foretrækker en rense-gel  fremfor en rense-mælk. Gel Nettoyant fjerner makeup fra både ansigt og øjne samtidig med at den renser huden i ansigtet for snavs og fedt. Huden føles ren og frisk.

Anvendelse morgen og aften

Husk altid at rense dit ansigt både morgen og aften. Afslut altid med fugtmist/toner som Lotion Yonka og dit valg af serum og creme.

95 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:

iris, skånsomme plantebaserede rensende stoffer, rød tang, lavendel, æteriske olier fra litsea cubeba

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Gel Nettoyant – Cleansing Gel – Rensegele 200 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.