Yonka Elixir Vital

Helt vidunderlig serum fra Yon-ka der fungerer som en SOS serum. Elixir Vital genopretter alle typer af stresset, udpint og beskadiget hud. Med sin høje koncentration af planteekstrakter er denne dobbeltfasede, genoplivende eliksir med 24 aminosyrer den perfekte redning til synlig træt. kedelig og livløs hud.

Du har måske været for længe i solen, oplevet følelsesmæssig stress, hormonelle forandringer, graviditet og fødsel osv.. Dette kan oftest ses i vores hud. Elixir Vital som er fyldt med vitaminer beroliger, reparerer og nærer din hud så den bliver hydreret, smidig og med smuk glød.

Anvendelse: Bruges morgen/og eller aften, efter du har renset din hud og sprayet med Lotion Yonka. Ryst Elixir Vital godt sammen og påfør på ansigt og hals alene eller sammen med din sædvanlige Yonka creme. Kan bruges dagligt ved behov, eller som en kur i 1-3 mdr. for at få din hud på ret kurs igen.

 

745,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

93 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:

  • Bøgeknoppepeptider, sojapeptider, mineralsalte (magnesium, calcium osv) – genopbyggende og genoplivende
  • Hvedekimolie – regenererende og nærende
  • Vitamin B5, vitamin PP – beroligende og blødgørende
  • F- Vitamin – anti-dehydrerende
  • E-Vitamin – antioxidant
  • Quintessence Yon-ka (olier af lavendel, geranium rosmarin, cypress og timian) – energizing

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Elixir Vital”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.