Yonka Advanced Optimizer Serum

Advanced Optimizer Serum er en anti-age Serum specielt designet til at opstramme slap hud. Masser af anti-oxidanter hjælper din hud imod aldring.  Optimizer Serum har en flydende konsistens og bliver hurtigt absorberet.

Serumet er en del af et “fasthedsprogram” sammen med Yonka Advanced Optimizer Creme. Daglig brug af disse 2 produkter, Serum & Creme fra advanced Optimizer Serien, giver synligt yngre hud, der er fastere og glattere, redefinerede ansigtskonturer og en synlig løftende virkning.

Målrettet den modne hud 45-55 år.

Anvendelse: Påføres morgen og aften efter rens samt toning med Lotion Yon-ka. For optimal effekt påføres Advanced Optimizer Creme som afslutning. Påføres på både ansigt og hals.

 

595,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse

89 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:

  • Hibiscuspeptider – opstrømmende “Booster”
  • Padderokke rig på silicium, Vild rose rig på vitamin C – regenererende – opstrammenden
  • Sojapeptider – genopbyggende
  • Marine collagen, hyaluronsyre – fugtgivende og udglattende

 

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Advanced Optimizer Serum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.