Yonka Advanced Optimizer Creme

Advanced Optimizer Creme er en anti-age creme specielt designet til at opstramme slap hud. Masser af anti-oxidanter hjælper din hud imod aldring. Cremen er en del af et “fasthedsprogram” sammen med Yonka Advanced Optimizer Serum. Daglig brug af disse 2 produkter, Serum & Creme fra advanced Optimizer Serien, giver synligt yngre hud, der er fastere og glattere, redefinerede ansigtskonturer og en synlig løftende virkning.

Målrettet den modne hud 45-55 år.

Anvendelse: Påføres morgen og aften efter rens samt toning med Lotion Yon-ka. For optimal effekt påføres Advanced Optimizer Serum efter din Lotion Yon-ka og før Advanced Optimizer Creme.

 

575,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Yonka Advanced Optimizer creme henvender sig til den modne hud, der har behov for ekstra pleje. Yonka Advanced Optimizer Cremen er en del af et fasthedsprogram, der sammen med Advanced Optimzer Serum, og Advanced Optimizer Gel Lift, giver synligt yngre hud, der er fastere og glattere, redefinerede ansigtskonturer og en synlig løftende virkning.

80 % naturlige ingredienser – Essentielle ingredienser:

  • Hvide lupinpeptider – fylde
  • Padderokke rig på silicium, hybenrose rig på vitamin C – regenererende – opstrammenden
  • Marine collagen, hyaluronsyre, mælkepeptider – fugtgivende og udglattende
  • Co-enzyme Q10 – antioxidanter
  • Sheasmør – genopbyggende og beskyttende

Yonka brandet er grundlagt i 1954 og er pioner inden for plantearomatiske behandlinger, og tilbyder din hud den mest værdifulde del af planterne: nemlig deres oplivende æteriske olier. Olierne er fulde af solenergi og aktive ingredienser, der supplerer hinanden – vitaminer, frugtsyrer, polyfenoler, peptider, oligoelementer.. Synergi, som med præcision, nænsomhed og effektivitet opfylder de specifikke behov hos selv de mest krævende hudtyper.

Fundamentet i Yonka :

En eksklusiv formel der kombinerer 5 æteriske olier med ekstraordinære synergistiske egenskaber. Yon-Ka Quintessence er DNA’et i brandet:

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Brugt i forskellige koncentrationer i 70% af vores produkter, altid afstemt for at sikre de optimale optimale resultater. Quintessence øger effektiviteten af ​​de ingredienser, den er kombineret med og giver en uovertruffen oplevelse, der kan være afslappende eller energigivende afhængigt af behov

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Yonka Advanced Optimizer Creme”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.