Fri Fragt ved køb for kr. 499 FacebookInstagram

Sensommer-Boxen

Begrænset antal. Leveres fra 1. August sålænge lager haves

495,00 DKK

På lager

Varenummer (SKU): sensommerbox Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sensommer-Box

Nyt tiltag hos Villaume er en Box med velvære og lækre produkter der udkommer hver 2 måned til en rigtig god pris. Produkterne er nøje udvalg af mig og sammensat så de giver dig produkter der kan booste dit velvære eller foræres til en du holder af. Hver box indeholder udover de nævnte produkter der alle er fuld størrelse, også et overraskelses produkt.

……Indeholder:

 • ScrubOff fairBlue – uundværlig bodyscrub, danske produceret på salt og olier. Giver dig bløde stænger og glat hud.

 

 • Hemp Nation Bodylotion, wild Berries & Lavender. Min egen favorit duft i denne absolut mest plejende lotion til hele kroppen jeg i mit lange liv har prøvet  🙂 Den giver dig den blødeste, lækreste hud og  følelsen af fugt uden at fedte. God som dagligdags bodylotion, aftersun og så er denne udgave også rigtig god til dig der er tatoveret da den har det der hedder Neverfade Tattoo Technology, som modvirker afblegning af din tatovering. ——Du kan selvfølgelig sagtens elsker den uden tattoos

 

 • Cocomist fra Minetan. Cocomist er en fugtmist til ansigt og hals der indeholder selvbruner, som giver dig en smuk sommerglød med medium farve. Ingen fæl selvbrunerdunst, kun masser af fugt og lækkerhed. Hvis du kender Rosemist er denne tilsvarende, blot giver den en lidt lysere tan og er god til alle hudtoner.

 

 • Pedi in a box – Eucalyptus. Hjemmespa til dine fusser i smuk emballage. Hver pakke indeholder 4 steps til en lækker pedicure-spa. 1. Fodbadesalt 2. scrub 3. maske til fusserne 4. Fodcreme. Selvforkælelse til dig der giver dig de blødeste fusser og velvære.

 

 • Overraskelses-produkt ………

 

Anmeldelser

  Vær den første til at anmelde “Sensommer-Boxen”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Spar 10%

  Giv dig selv 10% rabat!

  Tilmeld dig og vær blandt de første, der får ekstra gode tilbud, rabatkoder og nyheder fra Villaume.

  Tak for din tilmelding!