Self-Heating Steam Eye Mask, Coohé Øjenmaske

Øjenmaske med damp & en naturlig duft af Rosenolie

Coohé bruger kun naturlige, botaniske ingredienser og naturens egne råmaterialer.

 

20,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Øjenmaske

Denne øjenmaske fra Coohe er en automatisk opvarmende øjenmaske.  Straks du påfører den starter opvarmningen. Den varmer op i ca 20-25 minutter. Masken er varm og afslappende, da temperaturen på øjenmasken stifter til ca 40 grader, som er en smule over din kropstemperatur og yder dig maksimal afslappethed.
Coohe selv-heating steam eye mask er velegenet til alle ansigter og kan bruges dag og nat, ved rejser, inden sengetid eller blot når dine øjen trænger til lindring efter en lang dag.
coohe øjenmaske reducerer hævelser og mørke rander under øjenene, lindrer øjentræthed efter belastning.

ROSENOLIE – Maskerne er tilsat ren rosenolie, som medvirker til at lindre huden omkring øjnene, lindre øjentræthed efter belastning og reducere øjenhævelse og mørke rander.

ANVENDELSE 

1.Tag øjenmasken ud af emballagen

2. Åben øre stroppen

3. Påfør straks masken

4. Selvopvarmende temperatur til omkring 40 °C (104 °F)

5. Slap af og nyd øjenbehandlingen i ca. 20 minutter.

Hvad står Coohé for:

“Hos COOHÉ er vi overbeviste om, at urter og planter forbinder os med naturens ånd. Hver en plante, hvert et blad og hvert et græsstrå indeholder en unik, naturlig styrke og energi, der er som designet til at nære vores hud.

Vi stræber altid efter at fremvise denne overbevisning gennem vores produkter. COOHÉ holder stolt fast i traditionelle, orientalsk traditioner for hudpleje, sammen med skandinaviske traditioner for kvalitet, enkelhed og effektivt design. Ved at anvende denne unikke kombination, udvikler vi naturlige hudplejeprodukter, produceret med de reneste ingredienser og naturens egne, rå materialer.”

Se øvrige sortiment fra Coohé Her.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Self-Heating Steam Eye Mask, Coohé Øjenmaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.