SCRUBOff Bodyscrub, Living Coral

“Min absolutte ynglings scrub” –  du får de blødeste ben med SCRUBOff, som er et nyt DANSK produkt.

HUSK du får altid 2 stk. for 168,- på alle SCRUBOff.

 

49,50 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

SCRUBOff er en dansk produceret saltscrub til kroppen og kan med fordel også anvendes til manicure & Pedicure. SCRUBOff bliver af kunder kaldt “Verdens bedste bodyscrub”. Med SCRUBOff får du en perfekt balance mellem eksfoliering og fugtpleje, og huden efterlades blød og glat.

Jeg anbefaler brug af SCRUBOff inden brug af selvbrunerprodukter, da huden på den måde tager bedre imod produktet og din farve bliver jævn og flot. Får du lavet sugaring eller voksbehandlinger er det også et Must at bruge en bodyscrub jævnligt, da resultatet i din behandling bliver langt bedre med lettere udtrækning af hårene.

LIVINGCoral indeholder salt og økologisk Macadamia olie. Olien absorberes hurtigt og indeholder flerumættede fedtsyrer, antioxidanter samt A, B og E-vitamin.

Økologisk Hybenkerneolie er em kraftfuld olie der virker fugtgivende, regenererende  og giver glød til huden. Hybenkerneolie forbedrer udseendet af ar, strækmærker, rynker og tør hud og er effektiv til udjævning af pigmenteringer i huden. Olien er rig på C-vitamin samt Omega-3,6 og -9 fedtsyrer.
LIVINGCoral dufter frisk af æbleblomst, blomme og blide musk noter.

 

Tip!  Varm din SCRUBOff op under bruseren imens du bader og den er let at ryste sammen inden brug. 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “SCRUBOff Bodyscrub, Living Coral”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.