-20% RABAT

Rosalique Makeup pung 3 i 1 anti rødme creme

Rosalique er en mild, parfumeri dagcreme med anti-rødme effekt. Cremen er grøn men ved påføring ændres farven til hudfarve som passer til præcis din hudtone. Fantastisk til dig med rødme, karsprængninger,acne,  rosacea og blussende kinder. Dagcremen indeholder faktor 50 solbeskyttelse.

Makeup pungen indeholder 1 stk. 30 ml. Rosalique creme, 1 Rosalique foundation børste, 1 makeup taske.

519,20 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Makeup pung med indhold af den prisvindende Rosalique antirødme creme og 1 makeupbørste til perfekt påføring.

Beskrivelse af Rosalique

Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen. Beskytter langsigtet. UVA og UVB SPF 50.

Rød og sensitiv hud

Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende, og kan skyldes flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil. Ofte er den røde og/eller sensitive hud til stede henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, acne og couperose.

Unik Innovation

Rosalique er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud, samt huden der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring.

Cremen kombinerer grønne mikrosfærer der neutraliserer rødme, med rødme reducerende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør.

Når de grønne mikrosfærer bliver masseret på huden, frigives hudfarvet pigment og cremen giver en let concealer effekt.

Rosalique anvendelse 

Påfør om morgenen, som en del af din daglige hudplejerutine. Påfør i løbet af dagen efter behov. Start med en lille mængde og massér forsigtigt produktet ind i huden, indtil du opnår en ensartet hudtone. Gentag hvis der er behov for yderligere dækning, på særligt røde eller sensitive områder (næsefløje, kinder, urenheder mm.).

Rosalique er også ideel til brug på hals og décolléte. Efter ca. et minut vil cremen være iltet, og huden vil fremstå naturlig, ensartet og fin. Brug den dagligt som et redskab til at mindske rødme i huden.

 

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Rosalique Makeup pung 3 i 1 anti rødme creme”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.