Revitalash Mascara double-ended Lash Duo

Min egen absolutte favorit mascara. Jeg vender altid tilbage til denne efter at ha prøvet andre. Produktet er tårefast men ikke vandfast.

Fantastisk til at bygge vipperne op så dine vipper bliver ekstra lange og voluminøse. Primeren i den ene ende er blå, og det giver en rigtig god dybde når den kommer på først. Afslut med den ultra sorte mascara som du kan påføre i flere lag hvis du ønsker det. Den klatter ikke og børsten gør det nemt for dig at påføre perfekt på både øverste og nederste vipper.

 

249,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse

DOUBLE-ENDED VOLUMIZING MASCARA SET

 

De prisvindende skønhedsprodukter – RevitaLash® Cosmetics Volumizing Primer og Volumizing Mascara – kombineres til en bekvem, 2-i-1 vippeprimer- og mascara-duo, der er udviklet med henblik på at preppe vipperne, øge volumen og dermed skabe smukke, dybsorte, luksuriøse vipper.

Dette multifunktionelle produkt rummer både RevitaLash® Cosmetics Volumizing Primer og Volumizing Mascara, og tilfører dermed farvemættede og nærende ingredienser til vipperne. Dette muliggør et skræddersyet resultat, hvor du selv tilfører dramatisk længde og volumen til dine vipper i den mængde, du ønsker.

Testet af øjenlæger – Dermatologisk testet – Klinisk testet – Allergivenlig – Cruelty Free – oliefri

Størrelse: 0.36 Fl Oz / 11mL –  0.18 Fl Oz / 5.5mL i begge ende

anvendelse:

Påfør først primer fra inderste vippekant og ud mod spidserne i en snurrende bevægelse. Påfør herefter mascara på samme måde. Tilføj flere lag mascara for ekstra volumen og længde.

VÆRD AT VIDE:

  • Udviklet af læger
  • Dermatologisk testet
  • Klinisk testet
  • Allergivenlig mascara, irriterer ikke huden
  • Vegansk og cruelty-free
  • Oliefri
  • Indeholder ikke parabener, phthalater, BHT, parfume, gluten

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Revitalash Mascara double-ended Lash Duo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.